Få glød i huden til din bryllupsdag | Siste-liten tips til strålende hud på livets viktigste dag

Få glød i huden til bryllupet
Kommersielt innhold

Nedtellingen har allerede begynt, og det er bare noen få uker igjen til bryllupet ditt. Det er mye du skal rekke å komme deg igjennom, og noen ganger kan huden vise tegn til stress gjennom de mange bryllupsforberedelser og valg du lenge har stått ovenfor.

Så hvordan få glød i huden i siste liten?

Ingen dag er mer spesiell enn bryllupsdagen. Det er ingen tvil at dette er dagen du ønsker å se og føle deg på ditt aller beste; fra en plettfri look til vakre fargekontraster i sminken og en naturlig glødende hud.

Ikke vær redd - det er ikke for sent å ha hudpleien på plass for den store dagen.

Fra å oppnå en vakker glød i huden til og håndtere rødhet i siste øyeblikk, vil Filorgas skjønnhetsguru dele sine beste tips når det kommer til å forberede, skjemme bort og beskytte huden.

Les videre for å se hva som kan bidra til at huden din oppfører seg bra til bryllupsdagen og gjør den strålende på bare noen uker!

Tekst: Next Content Studio Foto: Christina Suul og produsentene
Kommersielt innhold // I samarbeid med Scandinavian Cosmetics
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

Få glød i huden med Filorgas siste-liten-hudprodukter

Det anbefales ofte at du starter hudpleierutinen tidlig, så mye som 6 måneder, men hvis du ikke har vært i stand til det, er det noen måter å få glød i huden på rekordtid. Du må imidlertid ta hensyn til tidsklemma, holde tritt og fremheve noen områder av skjønnhetsrutinen din for å ta vare på huden både fra innsiden og utsiden. 

Mye kan fikses med make-up, men den aller fineste brudelooken er naturlig glødende hud. Med produkter som gir raske resultater, som er trygge for huden og som gir deg følelsen av en deilig luksuriøs opplevelse, blir du godt ivaretatt med Filorgas fantasiske hudprodukter.

Er du i siste liten, fortvil ikke! Bare adopter disse gode hudpleierutinene og tipsene for å få glød i huden så snart som mulig. 

Les også: Budesminke: Dette er makeup-artistene sine beste tips

Du har fremdeles tid. Filorgas produkter gir synlig resultat på huden allerede etter 7 dager – og enda mer etter en cellevending.

Ilona Bartha, Training Manager for Filorga, Dr. Brandt og duft
Få glød i huden med produkter fra Filorga

30 dager før den store dagen

Få glød i huden på rekordfart til bryllupsdagen

I tillegg til din daglige rens og fuktighetskrem morgen og kveld, boost huden med Hydra-Hyal serum for virkelig å plumpe og fukte huden. Her får du plump og glød samtidig som du prepper huden for at sminken skal sitte enda bedre. For ytterligere effekt påfør NCEF-Essence under serumet og du vil kjenne at du bader huden i fuktighet.

Måneds-kuren Sleep & Peel 4,5 er en fantastisk hudfornyende nattkrem. Bruk denne nå om du vil ha ytterligere glød og redusere linjer. Du vil se synlig effekt allerede etter første morgen og etter en måned er huden mykere, glattere og fornyet. Et kjempeprodukt for å få glød i huden!

— Ilona Bartha, Training Manager for Filorga, Dr. Brandt og duft

Sleep & Peel er en hudfornyende nattkrem som er perfekt om du opplever at huden er grov, har store porer eller ujevn hudtekstur og hudtone. Sleep & Peel 4,5 peeler huden mens du sover med hele syv ulike syrer. Likevel kan sensitiv hud og hud som er lite vant med syrer bruke denne da den er beriket med en brun alge-kompleks som holder på fuktighet, roer ned rødme i huden og er betennelsesdempende.

Få glød i huden med hudprodukt fra Filorga

10 dager før den store dagen

Næringsstoffer som frisker opp hudens utseende og får den til å gløde

NCEF-Shot er en fantastisk 10 dagers kur. Kuren er stappfull av viktige næringsstoffer, vitaminer og mineraler for huden, i tillegg til at den har godt med hyaluronsyre. Hyaluronsyre bidrar til å opprettholde hudens fuktighetsnivå og frisker opp hudens utseende. Huden din inneholder allerede naturlig hyaluronsyre, men med alderen vil dette avta og hudens evne til å holde på fuktighet svekkes.

NCEF-Shot har aktive ingredienser som tilsvarer en meso-injeksjon per dag som skal vise til ny og bedre hudkvalitet på kun 10 dager. I likhet med en meso-injeksjon er NCEF-Shot en effektiv vitaminboost for huden. Vitaminboosten inneholder en sammensetning av vitaminer, antioksidanter, samt hudoppstrammende- og fuktighetsgivende komponenter. Dette vil hjelpe deg å få glød i huden. Er dagene før bryllupet i tillegg preget av stress og du er sliten kan dette være redningen!

NCEF-Shot-kuren gir maksimal effekt på minimum tid, hvor man ser i rekordfart at huden fornyes. En utrolig glød, mindre porer og utglattede linjer- og rynker, i tillegg til en fastere og mer spenstig hud. Sliter du med rødhet i huden vil dette også dempes.

— Ilona Bartha, Training Manager for Filorga, Dr. Brandt og duft

7 dager før den store dagen

Masken som booster glød i huden og perfeksjonerer hudtonen

Oxygel-Glow Mask eller Filorgas egne «Hollywood Glow Mask» er super for å fjerne bittesmå, døde hudceller, hvor huden din vil boostes med oksygen som igjen gir synlig glød. Masken bruker du normalt et par ganger i uken, hvor den ligger på ansiktet ditt i 10 minutter før den deretter skylles av.

Som siste finish før bryllupsdagen din kan den brukes hver kveld i 7 dager, for å få gløden i huden til å boostes maksimalt, i tillegg til å perfeksjonere hudtonen din. 

På selve bryllupsdagen

Siste finish som plumper og fukter huden og gir en maksimal glødende effekt

Hydra Filler Sheet Mask er en engangsmaske som passer perfekt før brudesminken din legges. Dette er en 15 minutters askepottmaske som plumper huden, gir maksimalt med glød og vil gjøre at sminken sitter enda bedre. Den er også superenkel å bruke da den ikke skal renses av. Masken inneholder aloe vera som har en deilig, beroligende effekt.

Huden kan ofte være rød og stresset før en større begivenhet, så du vil oppleve det som utrolig deilig å få den roet ned igjen og få huden i balanse.  

Etter brudesminken din er lagt, er en lekker touch å gå over med Skin-Unify Radiance. Dette er en behandlende highlighter som gir utrolig glød men også ytterligere plump. Den påføres der lyset treffer først: kinnben, overleppe, brynsben, så neseben. Dette er en lett kremform som ikke vil legge seg i linjer. I tillegg ser denne fantastisk ut også i dagslys.

Du vil sitte igjen med en ren, klar, og glødende hud til bryllupet. Du stråler – huden stråler.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: