17 lekre sko til bryllup vi liker akkurat nå

Sko til bryllup
Artikkelen inneholder annonselenker

Vi vet at det kan være utfordrende å finne akkurat de brudeskoene man ønsker seg og etter de kriteriene man har, og til den prisen man ønsker. Vi har gjort letingen for deg og har plukket ut våre favoritter!

Tekst: Next Content Studio Foto: Produsentene
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

Å finne gode og pene sko til bryllup, det vet vi at kan være utfordrende. Akkurat som brudekjoler finnes også brudesko i alle ulike prisklasser og vi har plukket ut flere varianter i prisklassene fra under 1000 kroner til 6000 kroner.

Sko til bryllup

Skoene til bryllupet trenger ikke nødvendigvis å være helt hvite. De kan være i gull, sølv, dus rosa eller være blå og man kan inkludere tradisjonen «something blue». Trender rundt sko til bryllup endrer seg fra sesong til sesong, men er det èn trend som popper i år er det sko med sløyfe foran og skoene med tykk hel (de er jo også ekstra komfortable også). Ellers er de helt enkle, hvite brudeskoene å se i trendbildet i år.

Enten du ønsker å leke deg litt ekstra eller gå for noen flate, komfortable, trendy eller klassiske brudesko, da finner du et godt utvalg av dette nedenfor.

Men først og fremst, elsk på denne looken til influenser og moteprofil Tine Andrea!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Trendy brudesko

Metalliske sko til bryllup

Flate brudesko

Brudesko
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: