Skredder til bryllup: Spesialtilpassede kjoler

Skredder til bryllup

Passform har alt å si når det kommer til brudekjolen din. Derfor er også skredder til bryllup en viktig punkt på bryllupslisten.

Det er tross alt kun én dag i livet du skal bruke kjolen og vise dem frem, før den følger deg resten av livet gjennom minner, bilder og videoer. Det siste du vil er at kjolen det tok måneder å finne - ikke sitter som om den er laget kun for deg.

Tekst: Ditt Bryllup Content Studio Foto: Canva

Alle brudekjoler bør tilpasses. Om det bare er små justeringer som må til er ikke brudekjolen bare en kjole. Det er smykke som må skreddersys.

En korrekt skreddersydd brudekjole er et minne for livet. Det et antrekk på et av livets aller største og viktigste dager, og en kjole kun du eier. Uttrykket på kjolen blir helt særegent når den er skreddersydd din egen form og fasong. Det er faktisk slik at to identiske kjoler får et hvert sitt personlige preg og blir helt ulike.

Tilpasninger av brudekjolen er viktig, så sørg for å sette av litt til dette i budsjettet.

Skredder til bryllup

Tilpasninger skjer som regel i 2-3 runder. Den første tilpasningen er den lengste, den andre er som regel litt kortere og den tredje er siste finish. Etter siste tilpasningen blir du invitert til siste prøving før bryllupsdagen.

Brudesalonger har som regel en intern skredder som skreddersyr salongens kjoler. Hvis ikke vil de kunne anbefale en pålitelig skredder til å gjøre jobben, om du ikke kjenner en selv.

Grunnleggende endringer

De første tilpasningene begynner med å endre lengden, justere sidene og midjen på kjolen og deretter finjustere passformen.

En skredder til bryllup har et skarpt øye for detaljer. Skredderen burde også ha et lyttende øre for å sørge for at kjolen ikke kun blir sydd teknisk korrekt, men med en passform og detaljer som passer din personlighet og dine preferanser. Det være å sy kjolen ut, sy den inn, tilføre detaljer, fjerne detaljer, sette på ermer eller faktisk sy sammen to kjoler for å gjøre den perfekt for deg.

Den aller viktigste jobben en skredder gjør er å sørge for du som brud føler deg som ditt vakreste deg på bryllupsdagen din. 

Spisskompetanse

Titalls år tilbake var det ikke uvanlig å bruke penger på skreddersydde kjoler til enhver anledning. I motsetning til dagens samfunn, er det lett å få tak i billige klær av god kvalitet, og vi har ikke lenger et sterkt behov for en skreddersydd kjole. Men vi har alle vært i situasjonen hvor du forelsker deg i en kjole som sitter litt feil, er litt for stram eller vid noen steder, eller kanskje du elsker plagget, men det har helt feil detaljer. Ved en skreddersydd kjole er ikke dette noe å bekymre seg for.

Plutselig står man i situasjonen hvor alt dette settes sammen basert på dine valg, preferanser og ønsker.

Med en skredder i front s0m følger deg, kan du lene deg tilbake og glede deg over at kjolen du får blir alt du har drømt om.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: