Skreddersydd dress til brudgom | Bryllupsantrekket som lar deg se trendy og sharp ut

Dress til brudgom
Kommersielt innhold

En dress er en dress, ikke sant? Not even close! Dress til brudgom er like unike som mennene som bruker dem.

Er det én dag du skal skinne litt ekstra, så er det på bryllupsdagen din. Ingenting er som godfølelsen av å kjenne seg skikkelig fin og komfortabel i en personifisert dress til bryllupsdagen.

I denne "dress til brudgom"-guiden har vi samlet et fantastisk utvalg fra MOND, tatt i betraktning silhuetten, snittet, fargen, materialet og detaljene, og den generelle gode kvaliteten. For ikke å glemme komfort, passform og personlighet.

Her kan du ikke gå feil!

Tekst: Next Content Studio Foto: MOND
Kommersielt innhold // I samarbeid med MOND of Copenhagen

Pop the bubbly – du er forlovet!

Å velge antrekket du skal bære når du sier ditt «Ja!» er en stor avgjørelse, og krever at du vurderer både din personlige stil og bryllupets estetikk. Du vil velge en dress som matcher bryllupets formalitet, velge et materiale som passer været og kanskje til og med en stil som harmonerer med bryllupspaletten.

Så… Skal du gå for den tradisjonelle, elegante, sorte smokingen? Eller skal du gå for et lekent og moderne uttrykk, mer tilpasset din personlighet?

Dress til brudgom

Du må være ute i god tid når du skal bestille dress hvis du vil ha noe skreddersydd. Vår leveringstid er 6 uker, men vi anbefaler alltid at du kommer gjerne 8-9 uker før bryllupet.

Michael Birch Jacobsen, Co-Founder Mond of Copenhagen

Hold det elegant med en tradisjonell svart smoking

Den svarte smokingen er det velprøvde alternativet til brudgommen som vil ha et tradisjonelt antrekk. Den er slank, tidløs og sofistikert. Smoking er et av de antrekkene som er minst påvirket av trender, så selv om det kan brukes mer sjelden, kan det være en livslang investering.

For kveldsbryllup i de kaldere månedene bør du vurdere å velge en fløyelssmoking. Hvis du ønsker å endre silhuetten litt, er dobbeltspente jakker flotte for de som elsker et vintage-øyeblikk – noe mer formelt enn den enkeltspente smokingjakken.

— Michael Birch Jacobsen, Co-Founder Mond of Copenhagen

Sort dress til brudgom er alltid en vinner

Å holde fast ved tradisjonen er alltid en god idé! Du kan nemlig aldri velge feil med en klassisk, sort dress; den er i aller høyeste gard både elegant og sofistikert. Enten bryllupet ditt er tradisjonelt eller utendørs, vil en svart slim-fit dress få deg til å se fancy og skarp ut. Det er ingen annen farge så klassisk som dette som kan brukes til enhver anledning.

Mens svart smoking vanligvis er den tradisjonelle standarden for bryllup, merker vi at tidevannet snur. Menn, nå mer enn noen gang, velger dresser og silhuetter i forskjellige farger.

Michael Birch Jacobsen, Co-Founder Mond of Copenhagen

Populært fargevalg for dress til brudgom

Green is the new black?

Kanskje er grønn den mest undervurderte fargen når det kommer til dress til brudgom – en farge du vanligvis ikke forbinder med bryllup. Grønn er absolutt en «on trend»-nyanse for bryllup, og det er lett å se hvorfor. Det er en farge som inspirerer og som sprer glede og spontanitet. Fra vakker skogsgrønn, til smaragd- og olivengrønn, legger det til litt ekstra særpreg på din bryllups-look.

Til et formelt bryllup, se etter en dress i mørkere farger som marin, svart og midnattblå. Til et mindre formelt bryllup kan du velge lysere farger som passer med sesongen. For eksempel er beige, brun og grønn flotte valg til vår- og sommerbryllup.

— Michael Birch Jacobsen, Co-Founder Mond of Copenhagen
Dress til brudgom

Boys Event | Design din egen dress

Vi hoster ofte «guttearrangement» for brudgommen og hans forlovere, hvor alle kan komme til butikken og få designet sin egen dress til festen. Vi sørger for noe kaldt eller varmt å drikke + litt snacks. Er det tre eller flere som kjøper dress, så får alle en skreddersydd skjorte til 1299 kr inkludert i prisen.

For brudgommen som ønsker å legge til litt personlighet

Ønsker du å vise litt personlighet uten å fargelegge for langt utenfor linjene? Gå for en klassisk marineblå dress!

Dress til brudgom i forskjellige farger blir mer og mer populært, hvor blått er intet unntak. På den måten kan du fortsatt vise litt personlighet uten å gå for langt utenfor tradisjonen. Blå er en tidløs farge og passer seg i enhver setting, ethvert sted og alle årstider – i tillegg til at fargen er enkel å kle opp eller ned i henhold til stilen din.

Vi har 11 000 forskjellige metervarer å velge mellom, og en unik 3D-kroppsskanner i butikken vår som vi bruker til å måle alle våre kunder med.

Michael Birch Jacobsen, Co-Founder Mond of Copenhagen

Match din vakre brud med en hvit dinner jacket

Hvit dess til brudgom er den ultimate luksusen innen formelle klær.

Hvitt har vist seg å være den ideelle fargen til utendørsbryllup i løpet av vår- og sommermånedene, eller på varmere destinasjoner. Rene hvite linjer er en elegant måte å skille seg ut. Her kan du kan velge å gå helhvit med hvit dressjakke og bukse, eller velge å matche den hvite dressjakken med sorte bukser for å gi en liten kontrast til brudens utseende. Det er vanskelig å toppe hvor stilig en hvit dress til brudgom fremstår!

Destinasjonsbryllup i tropene? Prøv lin

Hvis ditt ideelle bryllupssted ligger nærmere ekvator, kan en lindress være det beste alternativet. Det lette og luftige materialet vil holde deg avkjølt på den store dagen, og fargen gjør underverker i møte med varme solstråler. Kremfargede lindresser gir et polert utseende samtidig som du holder stilen litt mer tilbakelent.

Les også: På utkikk etter blå dress til bryllup?

Dress til brudgom for et skreddersydd og klassisk utseende

Det er ingenting som er så tidløst og stilig som den elegante kombinasjonen av jakke, bukse og vest.

Med både tynne, slanke, skreddersydde og klassiske stiler, har du et vell av alternativer å velge mellom hos MOND. Match fargen og stoffet til alle tre elementene, eller velg en annen farge og mønster på vesten for å få den til å skille seg ut. Ikke vær redd for å mikse og matche til din personlige stil. 

Vesten bidrar til å fullføre brudgommens look, og kan løfte et alminnelig «business dress»-utseende til en mer formell look. Det fungerer også veldig bra når du tar av deg jakken og beholder vesten på. Da ser du fortsatt stilig ut.

Michael Birch Jacobsen, Co-Founder Mond of Copenhagen
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: