Ny teknologi sikrer deg dressen som sitter som et skudd!

Kommende brudgom med skreddersydd dress fra Mond of Copenhagen
Kommersielt innhold

Skal du gifte deg, være forlover, eller bare på jakt etter en ny, skreddersydd dress til bryllup? Da er det bare å slappe av! Nå har Mond of Copenhagen endelig kommet til Norge, og med det også et hav av fantastiske, dresser som alle er made to measure for både din stil og kropp!

Tekst: Redaksjonen Foto: Mond Of Copenhagen
Kommersielt innhold
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

 

De færreste gleder seg til å gå på dressjakt – men de aller fleste ønsker å se fantastisk ut når dressen først er på. Dessverre kan jakten mot dette målet i blant bli både mer tidkrevende og vanskeligere enn man ønsker. Buksen er for stram, jakka for stor – og hva med alt tilbehøret; vest, mansjettknapper, sløyfe eller slips?.. listen er lang og alt skal jo også matche.

En dress som er laget etter dine egne mål er løsningen på de fleste problemer – og perfekt for deg som skal i bryllup – men hvordan går man frem?

Skreddersøm – et tegn på kvalitet

Skreddersøm betyr håndsøm av klær som er utført etter dine, individuelle mål. Det vil si at en skreddersydd dress vil sitte som «hånd i hanske» – samtidig som den er 100% komfortabel.

Men det er en grunn til at skreddersøm vek unna for konfeksjonssømmen da klesindustrien skjøt fart. Standardmål gjør det enklere å produsere mer, raskere og det til en rimelig penge. Det var til nå! Skal vi tro Mond of Copenhagen, er vi nemlig inne i en ny «industriell revolusjon» når det kommer til klesproduksjon. Som leverandør av made to measure-dresser har de tatt i bruk innovativ teknologi som tar skreddersøm til et nytt, bedre og mer moderne nivå.

– Vi i Mond of Copenhagen mener at klær skal tilpasses din kropp, og ikke motsatt. Dette krever at vi fundamentalt endrer måten vi både kjøper og lager klær på. Denne endringen er vi nå i full gang med gjennom vårt «custom tailoring»-konsept, forteller Martin Birch Jacobsen som er CEO hos Mond of Copenhagen.

Vi i Mond of Copenhagen mener at klær skal tilpasses din kropp, og ikke motsatt. Dette krever at vi fundamentalt endrer måten vi både kjøper og lager klær på.

– Martin Birch Jacobsen

mond logo

Innovativ teknologi og klassisk kunnskap

Det er nemlig gjennom innovativ teknologi, store mengder data og hva de kaller «god, gammeldags know-how» at Mond of Copenhagen lager klassiske dresser. Slik kan du faktisk finne dressen som passer helt perfekt til akkurat deg, og det både når det kommer til design og størrelse.

– Vi tar målene av kroppen din ved bruk av innovativ 3D-kroppsskanning. Sammen med våre dresseksperter finner dere deretter din foretrukne størrelse, forteller Birch Jacobsen.

Når størrelsen er etablert, gjenstår det morsomme – fasong, stil og design. Her har de mange modeller å velge mellom i flere ulike prisklasser. Men ta det med ro – dersom du ikke har sett deg ut noe spesielt, får du bare hjelp av dressekspertene. De vil enkelt manøvrere deg til noe du både vil føle deg komfortabel og fresh i.

Til sist står valg av tekstil som er en avgjørende faktor for både fall, passform og ikke minst stil på en skreddersydd dress.

– Vi har over 11.000 ulike tekstiler å velge mellom, forklarer Birch Jacobsen, så her bør du finne noe som passer akkurat deg! I tillegg er de selvfølgelig av ypperste kvalitet, i hovedsak produsert i England og Italia som har lange tradisjoner på kvalitetstekstiler.

Nå er din helt unike dress ferdig designet – og kun skreddersømmen gjenstår. Dette skjer hos en familieeid fabrikk i Portugal hvor de sitter med over 60 års erfaring på nettopp det å lage en skreddersydd dress!

Vi tar målene av kroppen din ved bruk av innovativ 3D-kroppsskanning, og sammen med våre dresseksperter finner dere deretter din foretrukne størrelse.

– Martin Birch Jacobsen

mond logo

Ny butikk for skreddersydd dress – midt i Oslo

Mond of Copenhagen er, som navnet tilsier, fra Købehavn, men i år har de endelig fått en flaggskipbutikk også i Norge.

– Dette er vår første internasjonale butikk og ligger i Prinsens Gate 14, forteller Birch Jacobsen.

Her gleder de seg til å ta deg i mot til det som faktisk er Skandinavias største showroom for made to measure-dresser.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: