Morgengave: Den ultimate gaveguiden til din kommende ektemann eller kone på bryllupsdagen

ida bjørvik med forlovelsesring med diamant fra thune
Kommersielt innhold

Se for deg når du våkner på din egen bryllupsdag.

Tankene slukes av alt som må gjøres, og en god dose stress over alle detaljene som må på plass legger seg over skuldrene dine.

Timene flyr og før du vet ordet av det er du på vei ned midtgangen.

Hvordan kan du få tiden til å gå litt saktere? Kanskje til og med stoppe den i et par nydelige øyeblikk som vil skape minner for livet?

Tekst: Ditt Bryllup Content Studio Foto: Thune
Kommersielt innhold // I samarbeid med Thune

Morgengave

Som en kjærlig markør for dagen og for fremtiden, setter en morgengave en vidunderlig ramme rundt de første minuttene og timene av deres store bryllupsdag.

Bryllupsmorgenen får dere oppleve kun én gang i livet. Den fortjener dere å nyte, og å tenke tilbake på med smil, kjærlighet og varme i hjertet.

Når dere åpner morgengaven (hver for dere, men samtidig) og leser hverandres ord, får dere muligheten til å stoppe tiden litt. Det skaper rom for å virkelig fange både øyeblikket og følelsen på en dag som alltid går for fort. Stresset dere kjenner i magen vil forvandles til sommerfugler – og det, akkurat det, gjør at det kribler ekstra godt før dere om få timer skal gi hverandre livets vakreste «Ja».

Disse evigvarende morgengavene fra Thune – hver og en et eget kunststykke – er designet med mesterhånd for å gi dere en romantisk start på bryllupsdagen med gjennomtenkte gaver dere begge vil ha glede av på selve dagen, og for resten av livet som mann og kone. 

morgengave til bryllupsdagen

En romantisk og personlig måte å markere denne spesielle anledningen på

Personlige, sentimentale og minnerike gaver som dere kan bære med dere og ha glede av resten av livet, er nøkkelen når det kommer til å velge den perfekte morgengave.

Morgengaven bør være noe virkelig personlig og noe som du vet din kjære ønsker seg. Mange menn gir gjerne et smykke, armbånd eller øredobber med diamanter, mens damene gir en klokke eller en vakker ring som vedkommende kan ha på seg til enhver tid.

— Siv Felde, Thune

Sørg for at han kommer i tide med en klokke han kan bruke og ha glede av for alltid

Få partneren din til å føle seg spesiell med en kul, klassisk, moderne eller stilig klokke. I Thunes nye flagship store finner du en hel etasje med klokker. Her får du tak i alt som er populært blant menn nå, og du vil garantert finne noe din hubby vil elske. En klokke er et tilbehør som kan kles opp eller ned, og vil være en daglig påminnelse om deres store dag. Kanskje du kan legge ved et søtt kort hvor du skriver: «Vi sees klokken 14.00.» eller «Så du ikke kommer for sent, mannen min.»

Klokke til han på bryllupsmorgenen

Den perfekte morgengave til den stilsikre mannen

Enten du leter etter tidløse mansjettknapper eller en stilig ring, har Thune de beste alternativene. Thune byr på klassiske og moderne tilbehør til den motebevisste mannen: mansjettknapper gir ekstra eleganse til skjorter, og en tøff ring vil fullføre antrekket med det lille ekstra. Og det beste med det hele? Han vil huske deg hver gang han tar på favoritt-mansjettknappene eller titter ned på ringen du ga han. 

Klokker, mansjettknapper og ringer vil alle eldes godt med tiden. De vil vokse i sentimental verdi og kan bli overlevert fra generasjon til generasjon som et arvestykke i familien. Om du vil gjøre gaven enda mer personlig, kan du få gravert et betydningsfullt ord eller setning som din kommende mann vil smile av.

Diamanter i bryllupsgave fra Thune

I dag er det vanlig å legge rundt 20-30 000 og helt opp til 50 000 i en morgengave, men det er selvsagt helt individuelt. Poenget med morgengaven er at den skal minne deg på din kjære når du har på deg det du har fått… og akkurat det er en deilig tanke.

— Siv Felde, Thune
morgengave med diamant fra thune

En daglig påminnelse om din elskede 

Laget for å bli brukt og verdsatt i årene som kommer, vil disse fantastiske klokkene fra Thune representere det spesielle øyeblikket og anledningen bak gaven, for alltid. Hver gang din kjære titter ned på klokken du ga henne, vil hun bli minnet på denne vakre dagen. Klokker er en meningsfull gave som også representerer deres tid sammen, en påminnelse om svunne tider og tiden for fremtiden. I hovedsak gir du henne tidens gave!

– Den gylne regelen med morgengaver er å holde det enkelt og stilfullt, og velge noe som vil vare evig. Det bør være en minnerik og personlig gave som man kan ha glede av resten av livet. Se etter gjenstander som tåler tidens tann, med materialer som bare blir bedre med alderen.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: