Slik velger du riktig duft til bryllupsdagen: 3 parfymer som vil ta deg tilbake til livets vakreste dag

Duft til bryllupsdagen for henne
Kommersielt innhold

Å velge riktig duft til bryllupsdagen er en større avgjørelse enn du tror.

Du vet den følelsen du får når luktesansen din drar deg tilbake i tid, eller til ulike personer, opplevelser og øyeblikk? Den følelsen vil du ikke være foruten når det kommer til bryllupsdagen.

Men hvordan velger du riktig?

Det er enkelt.

Først og fremst, ikke velg en duft du alltid bruker.

Vi skal veilede deg til å velge en parfyme som matcher både din personlighet og den typen brud du er, og som sørger for velbevarte minner i form av en duft.

Tekst: Next Content Studio Foto: Christina Suul og produsentene
Kommersielt innhold

Ikke undervurder en helt egen duft til bryllupsdagen

Luktesansen din er fantastisk! Se for deg å for evig ha en lukt som drar deg rett tilbake til livets vakreste «JA!» 

Du vet… Den lille, vakre parfymeflasken som har makten til å fange og forevige deilige minner og følelser – for alltid.

En egen parfyme til ditt bryllup blir som et vell av vakre minner – på flaske – og som et nostalgisk minnealbum lagret i sansene dine.   

Duft til bryllupsdagen - Jimmy Choo

Parfyme til din personlighet 

Jimmy Choo – Duft til bryllupsdagen for den feminine, lekne og ungdommelige bruden

Jimmy Choo er et av de mest respekterte og suksessrike motehusene i verden. De er kjent for sitt superfeminine design og høye kvalitet, og parfymene er intet unntak.  

Duftene er lekne og myke, og «I Want Choo» er en av de nyere parfymene; et perfekt valg om du vil forsterke den feminine, muntre og ungdommelige bruden i deg.  

Den deilige mixen av fersken, jasmin og lilje er kreert av noen av verdens mest berømte parfymører. Blandingen harmonerer perfekt! Jasmin og lilje gir et ungdommelig uttrykk, mens fersken balanserer ut vaniljens sødme.  

Kvaliteten i parfymen garanterer en «long lasting» duft som varer hele bryllupsdagen!  

Oscar De La Renta parfyme

Oscar De La Renta – Den eksklusive, sofistikerte og klassiske bruden

Oscar De La Renta er en av verdens mest kjente motedesignere; spesielt for sine romantiske selskaps- og brudekjoler. Det oser eksklusiv eleganse av håndverket, og det samme gjelder parfymene. Duftene er eksklusive og sofistikerte, og passer helt perfekt om «klassisk brud» resonnerer med deg.  

Bella Rosa er et vidunderlig valg til bryllupsdagen. Her får du duften av deilig rose pakket inn i rålekkert design! Lukten en feminin – med et nydelig touch av varme.  

Sandeltre, patchouli og amber gir en fantastisk dybde i duften. Parfymen er langvarig – et must for en brud – og den et glimrende valg for deg som er av typen «eksklusiv, sofistikert og klassisk brud».  

Zarkoparfyme

Zarko – Duften som passer den romantiske, varme og kjærlighetsfulle bruden

La deg bli bergtatt! Parfymøren bak parfymemerket, Zarko, har innkapslet en hel kjærlighetshistorie i en flaske. The Muse er inspirert av parfymørens kone; her kommer mange års ekte kjærlighet til uttrykk gjennom lukten. Zarko har en forkjærlighet for den fineste, essensielle oljene, og er kjent for å bryte med den tradisjonelle parfymekunsten.  

Duften er ren, varm og full av kontraster, og den oppleves som silke på huden. Dette er sammensetning som oppleves minimalistisk og uskyldig, med hint av kjærlig personlighet. Med andre ord: En herlig duft til deg som er en romantisk, varm og kjærlighetsfull brud. 

Som Zarko selv selv sier, kan du se for deg duftsammensetningen som «et hint av delikate blomster, av bomullsblomster som blåser i vinden, av klesvasken som tørker i solen, og av forskjellige typer mykt tre, med en klype pudder.» 

Ikke vær foruten minner fanget for alltid

Uansett hva du velger, vil en av disse duftene utvilsomt forsterke dine følelser, og være med på å la deg bevare de vakreste og personlige minnene fra din bryllupsdag. Når du senere åpner flasken, setter den til nesen eller sprayer den på huden din, vil du umiddelbart bli dratt rett tilbake til livets vakreste, viktigste og mest rørende øyeblikk! 

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: