Slør til brud

slør til brud
Artikkelen inneholder annonselenker

Prikken over i-en, bokstavelig talt! Et slør til deg som brud er vakkert og kan gjøre så mye eller lite ut av seg som du selv ønsker. Det finnes mange former for slør på markedet, så her er det bare å leke seg rundt!

Foto: BHLDN Birdcage Veil og Produsentene
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Om du tror på tradisjonen eller ei – et slør er vakkert og kan gi antrekket den siste lille touchen. Det finnes ikke mange anledninger for hvite slør – så når du først står brud, go for it, sier vi.

Er du kreativ, er jo også slør en super ting å lage selv! Kjøp en florlett stoff på sybutikken, og fest på perler, broder et mønster – eller navnet deres – inn i materialet.

Uansett – husk å vær nøye med hvitnyansen i sløret – det må ikke kræsje med den i brudekjolen! En idé er derfor å ha brudekjolen i boks før du begynner med sløret. Så slipper du å bytte den i alle fall:)

Vi har snakket med ekspertene i valg av slør – få deres beste tips til valg av brudeslør her.

Lange brudeslør

Hvordan vite hvilken lengde du skal ha på sløret?

– Det finnes standarder på lengde på slør, men slør kan også være like individuelt som brudekjolen. Stort sett velger de fleste lange slør på 220cm, 250cm eller 300cm, og vi erfarer at flere og flere velger de lengste på 300cm, også kalt katedralslør, sier Silje Gyldenstierne, brudekjolekonsulent hos White by Green i Oslo i denne artikkelen.

Psst…

Få overblikket over brudeslørets mange lengder i Ditt Bryllups planlegger.

Korte brudeslør med det lille ekstra

Korte slør er perfekt for deg som ønsker en litt mer rocka stil på antrekket. Her kan du også leke mer med volum og ulike materialer og teksturer.

Psst…

Synes du det virker rart med et slør, kan jo en hatt eller annen hårpynt til brud være løsningen.

Mellomlange slør

For snertne brudekjoler eller en mer moderne tvist på en klassisk brudekjole kan mellomlange brudeslør være tingen.

Slør med broderier

Broderier vil umiddelbart gi brudekjolen et mer romantisk uttrykk da det trekker trådene til det mer serimonelle. Skal du ha en bohemsk brudekjole er blonder et must!

Les mer om de ulike stilene for bohemske brudekjoleantrekk her.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: