SNØ: Annerledes aktivitet til utdrikningslag i Norges mest unike setting

Alpint utdrikningslag for gutter og jenter
Kommersielt innhold

Med din bestevenns bryllupsdato i kalenderen, leter du sannsynligvis etter en aktivitet til utdrikningslaget hans eller hennes. Å arrangere utdrikningslaget er en av de viktigste elementene under bryllupsplanleggingen, og som forlover ligger denne once in a lifetime-dagen nå i dine hender. Du føler kanskje på presset for å gjøre denne dagen perfekt? Det trenger du ikke lengre bekymre deg for!

Tekst: Ditt Bryllup Content Studio Foto: SNØ
Kommersielt innhold // I samarbeid med SNØ

Den perfekte aktivitet til utdrikningslag – litt utenom det vanlige

Hvis ideen din om et vellykket utdrikningslag dreier seg om en spennende økt med ski på bena, eller god stemning på en heidundranes afterski-fest, har du kommet til riktig sted. Norge har dusinvis av fjelltopper og gode afterski-fester å velge mellom, men du trenger ikke reise langt for og nå en av de kuleste skidestinasjonene i landet. Den får du nemlig på SNØ!

Dette er dagen for å skape gode minner som varer livet ut, og for deg som leter etter aktiviteter gjennom hele dagen som er litt utenom det vanlige, er SNØ i Oslo den perfekte destinasjonen. God mat, bobler i hånden, party-faktor, skiglede og knallgod stemning – dette kan ikke slå feil!

En magisk helårsarena

SNØ er den eneste helårsarenaen i verden som forener alpint, langrenn, freeski, snowboard og isklatring under samme tak. Inne i snøsonen finner du alpinbakker som racinghill, familiebakke, park, nybegynnerområde, en langrennsløype som henger i taket og  verdens høyeste, innendørse isvegg. Kan det bli kulere?

SNØ skiarena

Fra nybegynner til erfaren: slik planlegger du en morsom aktivitet til utdrikningslag som passer for alle

Enten gutta dine er svart diamant-proffer på ski, eller jentene dine skjelver i buksa bare ved tanken på å sette seg i skiheisen, kan alle nyte fordelene ved SNØ. SNØ tilbyr nemlig kurs og aktiviteter som kan tilpasses både nybegynnere og erfarne, så man trenger ingen forkunnskaper for å ha det gøy med en kul aktivitet her. Skiglede eller ei: hvis snø og vinter for noen innebærer å krølle seg sammen ved peisen eller kjenne rockefoten løsne til afterski-tunes i baren, er dette the place to be!

Drøm dere tilbake til 80-tallet og kle dere i nostalgiske skidresser!

Til SNØ kan man komme som man er, hvor man kan leie både klær og utstyr. Så hva med å kle opp den kommende brud, brudgom eller rett og slett hele gjengen i skikkelig freshe 80-talls skidresser? Kanskje tilføye en parykk eller noen spreke shades? Her er det bare fantasien som kan sette grenser for hvor gøy man kan ha det! Ganske så instavennlig er det også. 

Med en gruppe utdrikningsklare gutter eller jenter, kan du som forlover velge en aktivitet før dere ankommer SNØ. Hva med isklatring i en av verdens høyeste, innendørse isvegg? Her kan dere sammen forsøke å bestige toppen av isfjellet ved hjelp av isøkser og stegjern. Dette er en spennende utfordring hvor mestringsfølelsen sitter høyt. Eller du kan velge å ta med gjengen i eventløypen med en uformell slalomkonkurranse. Før fløyta blåses og skiene glir utfor startstreken, får dere utdelt startnummer, og blir delt inn i lag eller individuelt. For en personlig touch kan quiz-elementer legges til konkurransen for å gjøre utforturen ekstra morsom.

Aktivitet til utdrikningslag i slalåmbakken

Slipp håret løs i en heidundranes afterski-fest!

Når føttene har fått kjørt seg og en pause fra isklatreturen eller spenningen i skibakken melder seg, kan dere hvile musklene i isbaren som ligger i snøsonen. Eller hva med å nyte deilig mat og drikke og en heidundranes afterski-fest på Spiseri SNØ? Å finne en passende aktivitet til utdrikningslag er så mangt, men det skal sies at ingenting passer bedre enn å avslutte dagen med en ordentlig afterski-fest. Ahh, ja, afterski: den magiske og mystiske delen av en skiferie, hvor runde to av moroa begynner. Med andre ord: den perfekte tiden å virkelig slippe håret løs.

Dette er utdrikningslaget som vil gi dere latter og god energi, og sette en minneverdig slutt på kapittelet som «ugift». Her er det ingen tvil om at dere alle vil ha det mer moro enn dere noen gang trodde var mulig, så ta med deg de beste vennene dine og gi brud eller brudgom en fabelaktig feiring på denne enestående utdrikningslags-destinasjonen. En uforglemmelig aktivitet til utdrikningslaget – og en opplevelse dere vil huske for livet! 

Les mer og book utdrikningslag på SNØ>

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: