28 solbriller til brud | Det ultimate tilbehøret for et chic bryllup

Solbriller til brud
Artikkelen inneholder annonselenker

Det er offisielt, solbriller til brud er det ultimate tilbehøret for elegante bryllup - og vi er obsessed!

Solbriller er det perfekte festtilbehøret av en veldig god grunn: de gir en følelse av “effortlessly cool” til selv de mest formelle arrangementene. Det er sannsynligvis derfor brude-solbriller har blitt et it-tilbehør, enten det er til utdrikningslaget eller selve bryllupsdagen din.

Fra hjerteformede rammer til trendy cat-eyes og klassiske Ray-Bans. Fra rimelige, kule design til superstilige luksusmerker - som setter et trendy preg på din brude-look, har vi samlet 43 par solbriller til brud som du vil ha på deg lenge etter din spesielle dag!

So chic!

Tekst: Next Content Studio Foto: Ditt Bryllup
Annonse
Feras_Artikkel_Start_Mondaine_1

Cat-eye | Fashion-forward solbriller til brud

Cat eye-solbriller ser alltid så elegante ut! Disse cat-eye solbrillene så raffinerte at de vil passe til enhver brude-look. Vi elsker dem sammen med en stilig hårbøyle– eller et skjerf knyttet rundt haken din mens du kjører av gårde inn i solnedgangen. Så mange måter å style disse solbrillene på!

Les også: Det perfekte tilbehøret til bruden

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Hvite solbriller til brud | All white everything

Får du ikke nok perledetaljer til bryllupet ditt? Ikke overse et perfekt trendy par solbriller i en glitrende, perlemor-inspirert finish! Eller kanskje du vil holde det helt hvitt? «All white everything» er aldri feil – og vil gi deg en smashing head-to-toe brudelook!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Hjerteformede solbriller | Kjærlighet fra topp til tå

Omfavn romantikk på bryllupsdagen med et søtt par hjerteformede solbriller til brud! Hjertesolbriller er bare så gøy til et bryllup! Jeg mener, hva kan være mer perfekt? Det vil legge til et søtt uttrykk til antrekket ditt- og rett og slett den perfekte touchen for feiringen av kjærligheten til deg og din kjære. 

Avlange solbriller | Cool-girl chic

Avlange solbriller er den perfekte elegante looken for dagen din! Disse er en favoritt – og virkelig en slager på trend-radaren. Avlange solbriller er like perfekt for bryllupet- og bryllupsreisen – som en bytur med venninnene dine.Annonse

Fashionable solbriller fra Gucci

My Theresa
Kjøp her

Runde solbriller

Runde brudesolbriller er en kul stil for deg som er den retro, hippe eller ultra-chic’e bruden. Vi elsker at runde solbriller er praktiske for alle dager i året, så vel som bryllupsdagen! Vi har samlet noen av favorittene våre nedenfor.

Fargede solbriller

Ønsker du å finne et par statement solbriller? Hva er søtere enn tyggegummi-fargede solbriller? Eller freshere den perfekte oransje-fargen? Kanskje det er her du skal legge til «something blue?» De mange fargede-alternativene gjør det også perfekt å koordinere med resten av fargene på din bryllupsdag.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: