Stjel stilen – kjendiser med kort brudekjole

kjendis i kort brudekjole

Fristet til å gå for en kort brudekjole, men usikker på om du tør å ta risikoen? Hent mot hos stilfulle kvinner som har bevist at kort brudekjole er kommet for å bli! Her er noen av våre favoritter.

Tekst: Elise Mellem Mathisen Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Siden tidenes morgen har brudekjolen nådd til gulvet, men ting skjer, også på bryllupsfronten, og korte brudekjoler er i vinden som aldri før.

Både designere og kjendiser kaster seg på trenden, og ingenting tyder lenger på at en brud må være ikledd en fotsids brudekjole.

Mens den lange kjolen fremdeles er det klassiske valget, kan den korte brudekjolen gi et mer lekent og avslappet uttrykk. Med andre ord er den korte brudekjolen perfekt for den utradisjonelle bruden!

La deg inspirere av hvordan disse kule jentene tok bryllupsdagen med storm iført sine korte brudekjoler!

Suit up!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Artist Lily Allen beviste at man kan være søt og yndig – også i en dressinspirert brudekjole!

Brudekjolen er fra Dior og gir varme vintage-vibber. Ikke bare kler personligheten hennes den korte, retro kjolen, også stylingen av den er elegant. Legg merke til de sorte knappene, klassiske buketten og beltet i livet!

Sukk! Lily er et perfekt eksempel på at man definitivt ikke trenger lang brudekjole for å se ut som en ekte brud!

Stjernepar: Artist Lily Allen giftet seg nylig med skuespiller David Harbour i en retroinspirert brudekjole fra Dior. Foto: @lilyallen.

Les også: Bohemsk brudekjole – en tidløs favoritt

Minimalistisk og kort brudekjole

 

Audrey Hepburn i brudekjole fra Givenchy

Ikonisk brud: Audrey Hepburn kalles ikke et stilkon uten grunn! Her i kort brudekjole fra Givenchy. Foto: Getty.

Den ikoniske skuespilleren Audrey Hepburn giftet seg i denne brudekjolen av Givenchy i 1969. Kjolen i seg selv er relativt enkel, men den høye kragen og ikke minst hodeplagget, gir en utradisjonell og spennende vri.

Ikke rart Audrey Hepburn er et stilikon!

I’ll meet you in the middle…

Whitney Port i kort brudekjole med langt slep

Kort med slør: Reality-stjernen Whitney Port gikk for en kort brudekjole med et lengre skjørt bak, fra den libanesiske designeren Ashi. Foto: Hanna Costello via Withneyport.com.

Noen som husker den ikoniske realityserien The Hills på MTV? En av de originale reality-stjernene fra denne serien, er Whitney Port.

Da hun giftet seg i 2015, gikk hun for en brudekjole av den libanesiske designeren Ashi, med kort skjørt foran og langt bak. En slags mellomting mellom kort og lang kjole, og en kul måte å vise frem skoene på!

Strassete brudekjole

Chiara Ferragni i brudekjolen sin som er kort med strass

Glitrende brud: Influencer Chiara Ferragni og sin ektemann på pre-festen til bryllupet deres i Italia. Foto: Getty.

Chiara Ferragni er verdens største influencer – og påvirket såklart også med sin brudekjole. Faktisk hadde hun to kjoler for anledningen – begge korte!

Vi elsker hvordan strasset både gjør den perfekt for bryllupsfesten – og veier opp for den korte lengden.

 

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Split it up!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Ikke paret altså, men skjørtet! For er du ikke helt klar for en kort brudekjole, men allikevel ønsker å vise litt av bena, er splitt ditt sikre kort!

Da it-jenta Olivia Palermo giftet seg, valgte hun å gå for nettopp dette. Slik skapte hun liv i det ellers noe tunge og feminine tyllskjørtet – og viste i stedet både hud og modernitet.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: