Tapas: Sashimi med wasabi-majones

tapas til bryllup kan også være med fisk her med tunfisk med wasabimajones

Superfin versjon av sashimi som egner seg som tapas i bryllup. Her er det brukt tunfisk, men du kan også bruke annen fisk som f.eks. havabbor eller laks.

Av: Lone Kjær Foto: Columbus Leth

Lag en spennende tapas med mange ulike retter og smaker! Hva med crostini med parmaskinke, ovnsbakte småpoteter med rosa pepperrotkrem og miniterter med rødløk og geitost?

6 personer

Dette trenger du:

  • 300 g tunfisk, litt frossen
  • 3 ss majones
  • wasabi etter smake
  • 1 rød chili
  • 1 bunt vårløk
  • 2 ss svarte sesamfrø

Slik lager du sashimi med wasabimajones:

Skjær fisken i fine, tynne skiver og legg i en bolle. Det er lettest når fisken fremdeles er litt frossen. La fisken tine.

Rør majonesen sammen med wasabi etter smak.

Skjær chilien i tynne skiver. Skjær opp vårløken.

Topp fisken med wasabimayonnaise, chili og vårløk. Dryss over sesamfrø.

Tapastips til bryllup:

Små engangsskåler av bambus eller palmeblad gjør det lettere å nyte tapasrettene stående.

Lone Kjær

pannekaker med pekingand som tapasrett til bryllup
Småpoteter med rosa pepperrotkrem blir servert som en tapasrett i bryllup
miniterter blir servert som tapasrett i bryllup

Lag et spennende tapasbord!

Komplimenter gjerne retten med pannekaker med pekingand, småpoteter med pepperrotkrem og miniterter med rødløk for en spennende tapas!

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: