Vi bruker cookies på våre nettsider. Les mer om hvilke cookies vi bruker og hva vi bruker de til her. 

Tapas: Sashimi med wasabi-majones

tapas til bryllup kan også være med fisk her med tunfisk med wasabimajones
sashimi av tunfisk til bryllup

Superfin versjon av sashimi som egner seg som tapas i bryllup. Her er det brukt tunfisk, men du kan også bruke annen fisk som f.eks. havabbor eller laks.

Av: Lone Kjær Foto: Columbus Leth

Lag en spennende tapas med mange ulike retter og smaker! Hva med crostini med parmaskinke, ovnsbakte småpoteter med rosa pepperrotkrem og miniterter med rødløk og geitost?

6 personer

Dette trenger du:

  • 300 g tunfisk, litt frossen
  • 3 ss majones
  • wasabi etter smake
  • 1 rød chili
  • 1 bunt vårløk
  • 2 ss svarte sesamfrø

Slik lager du sashimi med wasabimajones:

Skjær fisken i fine, tynne skiver og legg i en bolle. Det er lettest når fisken fremdeles er litt frossen. La fisken tine.

Rør majonesen sammen med wasabi etter smak.

Skjær chilien i tynne skiver. Skjær opp vårløken.

Topp fisken med wasabimayonnaise, chili og vårløk. Dryss over sesamfrø.

Tapastips til bryllup:

Små engangsskåler av bambus eller palmeblad gjør det lettere å nyte tapasrettene stående.

Lone Kjær

Lag et spennende tapasbord!

Komplimenter gjerne retten med pannekaker med pekingand, småpoteter med pepperrotkrem og miniterter med rødløk for en spennende tapas!

VI TROR OGSÅ DU VIL LIKE ...