Tid for en romantisk weekend?

Storfjord Hotell er perfekt for en romantisk weekend
Kommersielt innhold

Er det lenge siden sist dere gjorde noe nytt? Da er det på tide med en romantisk weekend! I samarbeid med De Historiske gir vi dere 5 romantiske reisetips i Norge - og viser hvorfor man ikke trenger å reise langt for den ultimate kjærlighetsturen.

Tekst: Ditt Bryllup Content Studio Foto: De Historiske
Kommersielt innhold // I samarbeid med De Historiske
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Valentinsdagen den 14.februar er rett rundt hjørnet, noe som betyr at det er tid for å pleie kjærligheten. I Norge er det mange som ikke feirer denne dagen i så stor grad, sammenlignet med hva man for eksempel gjør i USA. Likevel er dette en dag alle er bevisst, og en dag der de fleste innerst inne ønsker litt ekstra oppmerksomhet fra sin kjære.

Hva er vel bedre for parforholdet enn å reise sammen på en romantisk weekend? I samarbeid med De Historiske viser vi deg hvor dere kan legge kjærlighetsturen, og 5 muligheter som finnes over hele landet.

Det unike med De Historiske er at de består av mange av Norges mest sjarmerende hoteller og spisesteder, og kan dermed tilby et bredt utvalg av romantiske innenlandsopplevelser. Vi kan garantere at det her er noe for enhver smak – og ikke minst så er det den perfekte gaven i forbindelse med alle hjerters dag!

Svinøya Rorbuer er perfekt for en romantisk weekend

Romantikk i spektakulære omgivelser i Lofoten

Opplev Lofoten på sitt beste; i en romantisk rorbu nede ved vannet. Ikke bare byr Svinøya Rorbuer på godt vertskap, men også nydelig mat og aktiviteter dere sent vil glemme. I Lofoten ligger nemlig alt til rette for de store naturopplevelsene.

I februar skjer også årets store kjærlighetsvandring, når skreien kommer inn i Vestfjorden for å gyte, noe som byr på yrende liv i fjerda.

Med spektakulær natur på alle kanter og muligheter for nordlys – tikker dette av alle bokser for dem som elsker romantikk i det fri! Les mer om en romantisk weekend i Svinøya Rorbuer her.

Hotel Union Geiranger er perfekt for en romantisk weekend

Hverdagsflukt i vakre Geiranger

Geirangerfjorden står ofte på listene over verdens flotteste steder, og det er ikke uten grunn! På Hotel Union Geiranger kan dere senke skuldrene og selv nyte utsikten rett ved Geirangerfjorden, omringet av ville fossefall og majestetiske fjelltopper.

Hotellets omgivelser er storslåtte, sommer som vinter, og byr på mange flotte opplevelser. Etter en aktiv dag venter en tur i Union Spa, bobler i glasset og en bedre middag – og hvem kan vel si nei til det? Les mer om en romantisk weekend på Hotel Union Geiranger her.

Opus XVI er perfekt for en romantisk weekend

Storbyromantikk i hjertet av Bergen

Jeg vil til Bergen, vil til Bergen, med det samme! Vakre hotell Opus XVI byr på deilig storybyromantikk, ved et lekkert Deluxe-rom, luksuriøse velværeprodukter og smakfulle godbiter. Hotellet har beliggenhet i hjertet av Bergen og er perfekt for de som ønsker å oppleve Bergensk kultur og natur, som Bryggen, fisketorget og Fløibanen.

Her venter frokost på rommet og sen utsjekk – noe som garanterer kvalitetstid både i byen og på rommet! Les mer om en romantisk weekend på Opus XVI her.

Storfjord hotell

Luksus og idyll for to i Glomset

Storfjord Hotell er et hotell som byr på både romantikk og luksus, idyllisk plassert i den vesle fjordbygden Glomset. Dette er et sted hvor norske tradisjoner møter moderne design og komfort, i en skogkledd åsside med spektakulær utsikt mot Storfjorden og Sunnmørsalpene.

En reise på Sunnmøre tar deg gjennom noe av det vakreste Norge har å by på, som dere selv kan oppleve i hotellets omgivelser. Her er det muligheter for ny inspirasjon og et pusterom, med en utsikt som er verdt besøket i seg selv! Les mer om en romantisk weekend på Storfjord Hotell her.

Eilert Smith Hotel er perfekt for en romantisk weekend

Tid til hverandre i Stavanger

Ta med deg din kjære og nyt et romantisk opphold for to, på en av Stavangers flotteste arkitektoniske perler.

Eilert Smith Hotel har kort vei til det meste denne kulturbyen har å by på, samt gourmetrestauranten RE-NAA i første etasje, med intet mindre enn to stjerner i Guide Michelin.

De samme kokkene tilbereder også frokosten, som dere får servert på rommet. Ja takk! Les mer om en romantisk weekend på Eilert Smith Hotel her.

Med De Historiske Hotell kan du gifte deg ved Hardangerfjorden

Visste du at De Historiske er perfekt til bryllup?

De Historiske tilbyr mange flotte bryllupslokaler rundt om i hele landet, med lang historie og mengder av sjel. Har du for eksempel tenkt at du kunne tenke deg å ha bryllupsfesten på toppen av Fløien, med utsikt over hele Bergen? Eller hva med å feire den store dagen ved Hardangerfjorden, i de vakreste omgivelser? Få oversikt over alle de fantastiske lokalene her.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: