Det perfekte tilbehøret til bruden

Tilbehør til brud
Tilbehør til brud

Tilbehør utgjør en viktig faktor på bryllupsdagen – vi har funnet det perfekte tilbehøret til deg som ønsker det enkelt, men også til deg som ønsker at tilbehøret skal poppe!

Tekst: Hanna Roen Olsen Foto: By Malina og produsentene
ARTIKKELEN INNEHOLDER ANNONSELENKER

Ikke bestemt deg for hvilket tilbehør du vil smykke deg med på bryllupsdagen enda? Vi har funnet de perfekte perlesmykkene, sko a lá Carrie Bradshaw fra Manolo Blahnik og vesker som gir brudekjolen (og bruden så klart) det lille ekstra på den store dagen.

Hvilket tilbehør du burde velge avhenger ofte av brudekjolen du skal ha. Er brudekjolen din en enkel, som en figurnær satengkjole, kan tilbehøret gjøre litt mer ut av seg. Har du derimot en voluminøs kjole i tyll er kanskje bare et par unike sko det som trengs.

Et viktig tilbehør og et «must have» på den store dagen er en veske, eller en clutch, som både lipgloss, et pudder og en blush for å freshe opp sminken i løpet av dagen, får plass i. Husk at vesken ikke må bæres av bruden selv på selve dagen, man kan heller spørre forlover om å ta vare på den for deg. Når dere setter dere til bords, kan vesken fungere som et lekkert tilbehør ved bordet. En veske fra Saint Laurent med gulldetaljer er akkurat det vi drømmer om nå og den går ikke akkurat ut på dato etter bryllupsdagen…

Lekre hoops, hårpynt, slør, perlesmykker og øredobber er viktige elementer på en bryllupsdag – vi viser deg våre tilbehør-favoritter til bruden akkurat nå!

Tilbehør brud: Det perfekte tilbehøret til bryllupsdagen

Tilbehør til håret blir mer og mer populært, og liker du hårbøyle er det ingen tvil om at bryllupsdagen er dagen for å bruke den. Hårbøylen er så allsidig og det er så mange hårfrisyrer du kan bruke den til.

Gjør som den inspirerende looken over og style bruden med lugg hengende foran ved ansiktet og en bun, eller et annet håroppsett, og sett prikken over i-en med en hårbøyle.

Den store, høye hårbøylen tok motebildet med storm igjen i 2019, og det er ingen tvil om at den blir med oss enda noen sesonger.

Se dette innlegget på Instagram

Til bryllupskjolen fungerer både gull- og sølvdetaljer godt, men som oftest velger man én av delene. Ønsker man å gå for gulldetaljer er denne vesken et perfekt accessoir og har plass til både leppestift, pudder og en liten parfyme.

blush
slør til brud
slør til brud

Vi elsker slør!

Er det noe vi kan dagdrømme om i timesvis så er det brudeslør. Er det én ting som stråler brud og bryllup, er det akkurat dette elementet. Slør kan være både lange og korte – så her finnes det noe for en hver smak.

Sett prikken over i-en med et slør til håroppsettet.

Se dette innlegget på Instagram

Les også: Flere varianter av slør til en stilfull brud

Lekkert tilbehør til bruden

sko til brud

Sko fra Manolo Blahnik har blitt et populært og trendy alternativ til brudesko de siste årene. Med sin karakteristiske spenne med krystaller er det ingen tvil om at disse skoene gir brudekjolen det lille ekstra.

PS: Husk å legge et par skosåler i gummi foran i skoene for å gjøre dem ekstra behagelig – det blir en lang dag med dansing og moro.

Se dette innlegget på Instagram

Øredobber til brud
jakke til brudekjolen

En kort og elegant jakke er perfekt å ha over skuldrene når man reiser til og fra steder på den store dagen. Går man for et mer «ned på»-bryllup er en jakke et perfekt accessoir til kjolen gjennom hele dagen. Denne jakken passer godt til en satengkjole.

sko til brudekjolen

Spisse mules er et lekkert alternativ til brudesko.

Se dette innlegget på Instagram

En av de mest populære håroppsettene i bryllup er ofte enkle oppsett som pyntes opp med broderier, blomster, perler og stoff – så lekkert! Vi elsker denne måten å sette opp håret på og det finnes uendelige alternativer for en slik look.

Denne pynten kan også settes i hår som er flettet eller som henger løst – her er det bare fantasien som setter grenser.

hårklype til brud
hårklype til brud

En av de mest populære håroppsettene i bryllup er ofte enkle oppsett som pyntes opp med broderier, blomster, perler og stoff – så lekkert!

Tilbehør til brud
Tilbehør til brud
Veske til brud

It-veske med perler fra Shrimps hos Luisaviaroma.

Denne vesken stråler bryllysdag! Perlevesker tok motebildet med storm for et par år siden og trenden er ikke lagt på hyllen ennå. En perleveske harmonerer så godt med bryllupskjoler.

Øredobber til brud

Et par perleøredobber med perleanheng er et enkelt og klassisk valg av tilbehør. Med sitt elegante utseende vil de passe godt til de aller fleste brudekjoler. Vi liker dem så godt!

Les også: Mer fristende tilbehør til brudekjolen

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: