Tidløst tilbehør til bryllupsgjesten

Tilbehør til bryllup
Artikkelen inneholder annonselenker

Har du funnet kjolen, men ikke tilbehøret, skoene eller vesken enda? Få inspirasjon til hvordan du kan style bryllupsgjest-antrekket ditt her.

Tekst: Hanna Roen Olsen Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Så fort kjolen er på plass, begynner søket etter tilbehør. Hvilken veske og hvilke sko skal man ha? Hvilke smykker er i vinden om dagen som passer til antrekket ditt?

Tips: Det er lett å gå for høye, tynne stiletthæler til bryllup, men forhør deg litt om gulvet/underlaget under festen. Er det utendørs vil tynne hæler sette seg fast i gress og jord. Er det på en stor takterasse kan gulvet ødelegge hælene om det er 1 centimeter glippe mellom hver gulvplanke. I det tilfellet vil brede hæler, evt. kilehæler være et godt valg.

Med det rette tilbehøret kan du gi kjolen eller antrekket du har valgt akkurat det uttrykket du ønsker. Du kan style en minimalistisk og enkel kjole med både paljetter og fjær, og du til en kjole som gjør litt mer ut av seg kan du tilføye mer enkle, elegante smykker.

Les også: 128 fortryllende kjoler til bryllup for deg som er gjest

Tilbehøret som er et must som bryllupsgjest er sko, veske og smykker. Er bryllupet utendørs, eller på sommeren hvor solen ofte står høyt på himmelen, er det både fint og praktisk med et par solbriller, kanskje til og med en lekker hatt i stil til kjolen.

Riktig tilbehør kan også få en eldre kjole til å se ny ut. Kanskje du har en favorittkjole du vil bruke igjen? Kjøp noe lekkert tilbehør, så er du good to go.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Tilbehør til bryllup

Smykker

Hva slags smykker man burde velge kan avhenge av hva slags antrekk du skal ha. Gjør antrekket ditt litt ut av seg kan du gå for noe litt mer dempet tilbehør som et klassisk gullkjede. Har du en enklere variant er det fint å pynte opp kjolen med litt farger på smykkene.

Annonse

Lekre øredobber med perleanheng

Mango Kjøp her

Pensko – nå trender fargesterke sko

Sko er viktig i et bryllup, og et godt råd er å gå for behagelige sko (du skal tross alt ha de på i mange, mange timer). Er du av typen som trosser velbehaget fordi du bare elsker de skoene, ta med deg et ekstra par (føttene dine kommer til å takke deg for det!)

Sko kan være en endeløs jakt. Antall freshe og flotte sko i motebildet om dagen er et ukjent antall, men det som virkelig trender nå er sko med sterke farger til både fargerike og ensfargede kjoler. Å kombinere farger er gøy, og ikke minst lekkert.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Husk at fargerike kjoler også kan ha fargerike sko.

Vesker

En veske er en jentes bestevenn – er det ikke det de sier? En veske er i hvert fall et must i bryllup, hvor både makeup, mobil og annet må med. Noen foretrekker lekre clutcher eller en håndveske i bryllup som skiller seg noe fra hva man bruker ellers i hverdagen, mens andre ønsker enten en skulderveske eller en veske med crossover.

Annonse

Clutch med lenke

Mango Kjøp her

Solbriller

I sommerbryllupet er solbriller praktisk og hvorfor ikke velge et par som matcher antrekket?

Vi skulle gjerne hatt en lignende solbrille-garderobe som den svenske moteprofilen Babba C Riviera. La deg inspirere av hennes freshe looks. Å kombinere lys grønt og rosa er bare lekkert (!).

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: