Vi bruker cookies på våre nettsider. Les mer om hvilke cookies vi bruker og hva vi bruker de til her. 

Topp 10 bryllupsfilmer

Filmscene romantisk hvor et par kysser
Filmscene romantisk hvor et par kysser

Romantikk – ja takk! Her er 10 bryllupsfilmer som setter stemning for tiden som venter deg med bryllupsplanlegging, kjærlighet og alt attåt.

Tekst: Redaksjonen Foto: @austriannationallibrary /Unsplash og Produsentene

Ingenting gjør susen som en romantisk komedie – og spesielt når du skal komme i stemning til bryllupsplanlegging! Inviter jentegjengen over på filmkveld, eller finn frem godteposten og kos deg med en av disse 10 bryllupsfilmene.

Tips!
Gjør som da du var 13 og kjør godis, ansiktsmasker og popcorn (pluss noe godt i glasset) – det setter prikken over i-en for disse filmene!

Mamma mia!

Mamma mia filmplakat

Drøm deg bort til Hellas, sommer, sterke følelser og store valg med denne glade klassikeren. Og for all del – slipp hemningene løs og syng med på alle sangene, mer jentekveldstemning får du ikke!

Bachelorette

The Bachelorette

Du får ikke bedre stemningssetter for ditt fremtidige utdrikningslag enn dette! Ah, og i tillegg sikret god stemning hele kvelden. Pop champagnen, og start filmfesten!

The Notebook

The Notebook

En film man aldri blir lei av, og hvor lommetørkle er et must. Viser de sårbare og sterke følelsene som jo er grunnen til ditt fremtidig bryllup <3

Les også: Slik planlegger dere bryllup i korona

Runaway Bri­de

Runaway Bride

Altså, en klassiker blant alle bryllupsfilmer som ikke trenger introduksjon. Når duoen Julia Robert og Richard Gere spiller mot hverandre vet vi at det blir magi.

Some­thing Borrowed

Romantisk film Something Borrowed

Liker du litt drama i alt klisset kommer du til å elske Something Borrowed. Merk: Kanskje ikke en suksess i alle venninnegjenger – sjekk ut trailer først😉

My Big Fat Greek Wedding

Film my big fat greek wedding

Ikke alle bryllupsfilmer kan flotte seg med priser og nominasjoner, men det kan altså denne! Ikke bare en indie-favoritt, men også en herlig film som setter deg i skikkelig bryllupshumør!

Dir­ty Dan­cing

Dirty dancing film cover

Oh yeah! Evig klassiker – og en perfekt måte å bli inspirert til en annerledes brudevals! Kanskje noe også å se med forloveden?

Sex and the City The Movie

Sex and the city the movie for bryllupsinspirasjon

Ja, serien er bedre – MEN for å sette bryllupsstemning er ingenting bedre enn denne. I tillegg gir den god feelgood venninnestemning – og minner deg på å følge deg selv og partneren din i den store planleggingsfasen.

27 Dres­ses

27 dresses

Hvis du er like fan av Katherine Heigl som vi er, er denne filmen en sikker vinner blant bryllupsfilmer. I tillegg får du en super gjennomgang av brudekjoler og inspirasjon til den store dagen.

Les også: Slik går du frem for å finne brudekjole

Four Weddings and a Funeral

Bryllupsfilmer som four weddings and a funeral er et must

Hugh må med for å gjøre listen komplett, og til tross for skikkelig retrovibber, er denne filmen et must for en hver kommende brud.

VI TROR OGSÅ DU VIL LIKE ...