Trend alert: Brudekjoleinspirasjon fra Sex and the City

brudekjoleinspirasjon fra sex and the city

Omg, endelig er den her! Ny sesong av tidenes beste serie - eller hva? Sex and the city er som vi vel alle vet, tilbake, nå under navnet And Just Like That. Vi har tatt et tilbakeblikk på seriens hittil største høydepunkter innen brudekjoleinspirasjon!

Tekst: Redaksjonen Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_Start_Mondaine_1

 

View this post on Instagram

Hvem har vel ikke sett for seg at første brudekjoleprøving blir slik? Episk!

Får du utslett av brudekjoleprøvingen er enten kjolen feil, eller typen feil!

View this post on Instagram

– Kan vi ikke bare gifte oss nå?
Hvor klar skal man være for å være klar?

Men Aidan har helt rett, de ser helt fantastiske ut! Bare å bli inspirert til den store dagen!

Se dette innlegget på Instagram

Den ikoniske kjolen – tyll, tyll, tyll! Et utmerket valg dersom du for eksempel skal ha en festvariant av brudekjolen til kvelden!

Sex and the City brudekjole-inspo

View this post on Instagram

When in Paris…

Det er lov å tenke utenfor boksen også når det kommer til brudekjole og farge – i allefall om vi skal la oss inspirere av Sex and the City – Paris. Skulle vi hatt en annen nyanse enn hvit/beige, ville valget falt på denne!

View this post on Instagram

En styling på brudekjole kun Sex and the City kan by på! Vi elsker det stilige tilbehøret som virkelig rocker opp denne korte brudekjolen. Store perler, ankelstøvletter og – note to self – hansker! Ai ai så glamorøst!

Les også: Korte brudekjoler – yay or nay?

View this post on Instagram

Denne har vi troa på at kommer tilbake med And Just Like That! Store blomster var en av Carrie Bradshaws stilkjennetegn fra de første sesongene, og kanskje vil denne detaljen blomstre opp igjen denne våren (bokstavelig talt;)). Superlekkert som pynt på brudekjolen!

View this post on Instagram

Brudepikeinspirasjon! SÅ lekkert at alle har beige <3 Røff det til ved å velge en bohemsk blomsterbukett og vips har du en stilfull bukett av både brudepiker og blomster!

Les også: 30 brudepikekjoler til venninnegjengen

Fotoshoot-brudekjoler

View this post on Instagram

Oscar de la Renta… Miks inn perler og brokademønster for en lignende bohemsk vibbe på brudekjolen din, og hold resten av antrekket minimalistisk.

View this post on Instagram

En favoritt? Legg merke til hvor stilig det er med de lange hanskene i kombinasjon med tubetoppen! Om du ikke kan ha skjørtet til denne kjolen, så er i allefall det enkelt å kopiere:)

View this post on Instagram

Hvem våger å gå for hatt i bryllupet? En brudekjole i to deler fra Dior – som virkelig matcher 80-tallet med det moderne. Love!

View this post on Instagram

Altså, dressen er tilbake for fullt og hvor stilig er det ikke å gå for noe helt annerledes i bryllupet? Velg en vakker og gjennomsiktig bluse under vesten og et par høye heler – et rått antrekk for deg som for eksempel skal vies i rådhuset.

View this post on Instagram

Brudekjolen som vant! Eller ikke? Filmen lærte vel oss alle viktigheten av å huske på parforholdet i bryllupsplanleggingen! (og å alltid ha mobiltelefonen tilgjengelig!)

And Just Like That

View this post on Instagram

Smugtitt fra den nye serien. Mange spår denne kjolen til å ta helt av til våren. Kan det være en idé til brudepikekjolene? Eller din egen brudekjole dersom du ønsker en dash mønster?

Se dette innlegget på Instagram

Denne månedens utgave av Vogue – go big, or go home! En drøm av en kjole – også til bryllup <3

Se dette innlegget på Instagram

Tyllskjørtet er tilbake -med en real make over! Overdimensjonert, varme toner og volum. Dette håper vi å se på fremtidens bruder!

Og til sist: Antrekket som «made it» – det enkle er ofte det beste, spesielt når man har et par blå Manolo Blahniks til!

Psst: Ikke sett traileren enda?

Les også: 27 fantastiske brudesko for 2022

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: