Utdrikningslag – dette ønsker bruden seg

Dette ønsker bruden seg til utdrikningslag
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

Vi har spurt brudene som følger Ditt Bryllup på Instagram om hva de ønsker seg i sitt eget utdrikningslag. Her er deres liste for et minnerikt utdrikningslag som innfrir alle ønsker bruden måtte ha:

Tekst: Redaksjonen Foto: Avonne Stalling /Pexels

Felles for hva bruden ønsker seg til utdrikningslag er en miks mellom noe gøyalt og lekent, og det gode samværet. Eller som en leser så fint skriver at hun ønsker seg til sitt utdrikningslag; «Fart og spenning, men også kos og hygge».

Sørg derfor som forlover for å både ha noen spennende aktiviteter som setter en livlig stemning, og også noe ro hvor man kan nyte at man er samlet alle sammen.

God mat

Dette er noe som går igjen hos de fleste! Det kan jo også være en smart ting å prioritere med tanke på at det nok også vil gå med en del alkohol. Er du god på matlagning, kan jo en tapas eller buffet være en god løsning. Her får alle noe de liker, og den kan også fungere som mellommåltid mot kvelden om noen blir mer sultne.

Ulike tapasretter

Les også: Få gode tapasoppskrifter her.

Hvis ikke kan catering være en god løsning, eller kanskje en tur på brudens favorittrestaurant? Husk å ha med i beregningene når på dagen det vil skje – og hvor festlige dere vil være i humøret på dette tidspunktet;)

Gode venner

Det sier seg selv, men gode venner er alfa omega for et vellykket utdrikningslag. Men mer enn å bare invitere de riktige vennene, kan du også huske å sette av tid til at dere får snakket og hengt sammen. Noen ganger kan vi kjøre på med mange aktiviteter, slik at den gode samtalen forsvinner.

Kjør quiz i stedet eller en runde rundt bordet hvor hver og en venn forteller hva vennskapet betyr for vedkommende. Dette kan være en fin gave til bruden.

Bobler i glasset

Et must! Noen er fine på det, andre vil helst bare ha noe som bobler. Husk å ha nok alkohol, og samtidig at ikke alle flaskene trenger å være av topp kvalitet.

Det kan også være lurt å tenke på noe alkoholfritt mellom slagene – så smaker boblene i sin tur mye bedre også:)

Gode minner

En trip down memory lane hører med i utdrikningslaget! Men hvordan gjøre den både leken og morsom, og for all del uten noen sure eller vonde miner? Be gjestene om å sende inn minner i forkant og idemyldre sammen om hvordan dere best kan legge det frem. Slik blir alle inkludert fra første stund, og ingen føler seg utelatt.

Les også: Få gode tips til utdrikningslaget her.

Bruden ønsker seg… Noe «dirty»

Poledance og striptease (!) er faktisk noe bruder ønsker seg i sitt utdrikningslag, skal vi tro vår lille undersøkelse. Det er altså lov for deg som forlover å tenke i de litt «dirty» banene også!

Karaoke!

Litt utpå kvelden kan karaoke være en morsom ting å gjøre sammen som setter dere alle i festmodus på ny. Sørg for å ha planlagt en lang spilleliste som inkluderer sanger du vet bruden kan godt. Tenk også ut hvordan du skal få det hele i gang. Skal en av dere åpne med en skikkelig hit, eller kan bruden selv være først ut?

Husk belysning og volum – det er en viktig stemningssetter om man virkelig skal våge å slippe røsten til!

Les også: Tips til brudgommens utdrikningslag

Morsomme leker – et must i utdrikningslag

Bruden ønsker å ha morsomme leker i sitt utdrikningslag, og nå er det opp til deg å komme på noen! Hva med å høre med hennes forlovede om det er for eksempel er noen tv-serier eller show hun liker godt? Bake off, Say yes to the dress, 71 grader nord – mange serier kan enkelt gjøres om til en morsom lek som da også vil oppleves som personlig for bruden.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: