Vaffelkake eller vaffelbar til bryllup

vaffelbrunsj
Artikkelen inneholder annonselenker

- Si ja med et vaffelhjerte! Vi har latt oss inspirere av vaffelens romantiske form og foreslår vaffelkake til bryllup!

Foto: Unsplash
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

I forbindelse med den store vaffeldagen gjorde vi litt research på feltet, og kom vel egentlig til slutningen om at vaffel, eller en vaffelkake, må være den perfekte søtsak i et bryllup. Derfor var vi rett og slett nødt til å dele inspirasjonen vi fant med dere!

En vaffel kommer i mange uante og nye former: vaffelbuffet, waffle pops, boblevafler eller hva med en vaffelkake? Og best av alt: Alle varianter passer som hånd i hanske i bryllup. Tenk bare bryllupsbrunsjen – bare med vaffelhjerter. Sukk!

Kreativiteten har ingen grenser og vi bare må dele disse gode ideene med dere! Inspirert? Tagg oss med #dittbryllup om dere velger å gå for noe slik!

Vaffelkake til bryllup

Vaffelkaken ble vel for oss alle en storfavoritt etter å ha sett Sesam Stasjon. Og med tanke på de hjerteformede bitene egner den seg jo flott som selve stjernen på kakebordet også til den mer høytidelige festen: bryllupet.

Litt vanskelig å kutte stykke, kanskje.. Men gud så godt og koselig!

For en mer staselig vaffelkake er alltid belgisk svaret. Med belgiske vafler blir kaken med ett både høyere og fastere – og er jo nydelig med melis, krem og masse bær på.

Vaffelbar til bryllup

For bryllup med en mer avslappet vibbe er koldtbord, tapas og – vaffelbar – tingen. Her får man beveget litt på seg, startet samtaler med andre gjester og ikke minst – mikset maten slik man selv liker den.

Vi elsker konseptet med en vaffelbar – ta et vaffelhjerte, og miks din drømmedessert! Dekorativt er det også – her kan du virkelig slippe til din indre DIY-dronning med skilt, pom poms, krukker, skåler og vaser.

Waffle pops

Waffle pops er en mer koronavennlig variant av vaflene, og som samtidig er superenkel og tilpasse ulike behov. Lekkert er det også, og blir dermed et lekent innslag i bryllupsdekorasjonen.

Hvorfor ikke servere bryllupskaken som veggdekoret? Love it!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram’s privacy policy.
Learn more

Load post

Waffle pops er også utmerket som en snacks utover kvelden eller mellom slagene!

waffle pops til bryllup

Vaffelbrunsj til bryllup

Vi slår et slag for brunsj også i bryllup! Er dere et par som elsker brunsj, hvorfor ikke gå for dette i stedet for middag?

Eller planlegger dere kanskje en 3-dagers bryllupsfest? I så fall må brunsj være aktivitet nummer en på søndagen:) Ingenting er hyggeligere enn å samles over skikkelig digg mat dagen derpå.

 

vaffelbrunsj

Er dere glade i vafler eller ønsker å temafeste brunsjen, er jo en vaffelbrunsj absolutt noe som vil slå godt ann. Romantisk, digg og noe for enhver smak!

Vaffel som dekor

Make a waffle statement! Vaffelhjerter er i seg selv en søt og romantisk pynt, men har du en nakenkake – hvorfor ikke toppe den med en hel vaffel som her? Det vil garantert bli kommentert og knipset! Husk bare å holde resten av uttrykket minimalistisk. Vaffel i fokus, med andre ord!

Boblevafler

En nykommer på vaffelfronten er den mer boblete varianten av belgisk vaffel. Den blir ofte servert som en iskremkjeks – og kan fylles med nettopp det, iskrem, eller annet tilbehør.

En perfekt servering av snacks utover dagen! Dersom noen vet om en catering-tjeneste her, rop ut!

Vaffel til folket!

Sist, men ikke minst: Vafler passer til alle! Den kan enkelt lages gluten- og melkefri, den passer til det aller meste av tilbehør, både salt og søtt, og i tillegg kan den lages med sjokolade eller andre morsomme smaker og farger. Med andre ord: Den er et dekorativt og gøyalt element til resten av dekorasjonen deres!

 

Vi gleder oss til å se deres variant av vaffel til bryllupsdagen! #dittbryllup

ANNONSELENKER

Start din vaffelreise her:

Annonse

Ariete Party Time Vaffeljern, rød

Bakern og Kokken Kjøp her
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: