Våre mest leste saker i 2023

Disse 10 sakene var mest populære blant bruder i 2023 - vi tenker at sakene er like aktuelle for dere som planlegger bryllup i år!

Tekst: Hanna Roen Olsen Foto: Getty Images
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Lurer du på hva brudene i 2023 lurte mest på? Her får du en oversikt over de 10 mest leste sakene på dittbryllup.no i fjor. Vi håper du kan ha like god nytte av tipsene i år!

Våre mest leste saker i 2023

1. En komplett liste over alle bryllupsdager

I tillegg til masse kjærleik, er det også forventet at du gir en gave de kommende årene etter dere er gift! Noter allerede nå bryllupsdager i kalenderen din og temaet for hver av dagene. Hvert år er det nemlig en ny gavetematikk for hva man som ektefolk gir hverandre til bryllupsdagen – både enkelt og gøyalt!

2. Kjoler til bryllupsgjesten

Med denne kjoleguiden har du alt du trenger samlet på ett sted. Her får du full kontroll på hvilke kjoler som passer til en hver dresscode, og denne siden vil alltid være oppdatert på siste nytt innen trendene!

  • Mange unike kjoler så du unngår å møte på en gjest i samme antrekk
  • Kjoler som sømløst flyter i stil til bryllupets kleskode
  • Nydelige antrekk som passer perfekt på (veldig) varme sommerdager
  • Midikjoler, kjoler med lange ermer, puff-ermer, korte kjoler og mye, mye mer

3.Hvilke stjernetegn passer best sammen i kjærlighet og ekteskap, og hvorfor?

Ifølge astrologien, står det skrevet i stjernene hvilke stjernetegn som passer best sammen.

Astrologisk match eller ikke, det er ingen hemmelighet at å passe sammen er en essensiell ingrediens i det å bevare et parforhold og et ekteskap. Det kan være en fordel at begge parter er av stjernetegn som er kompatible med hverandre, forteller Nina Skjemstad, profesjonell astrolog.

– Selvfølgelig kan andre tegn enn disse også passe sammen, de får en annen dynamikk, andre utfordringer og andre målsettinger, forklarer Nina.

4. 37 enkle og imponerende måter å brette servietter på

Brette servietter er det enkleste og mest elegante tilskuddet som setter kronen på verket under borddekkingen din. Det tilfører en god porsjon sjarm, og det beviser at bordet du inviterer til ikke er tilfeldig perfekt, men dekket med omtanke for gjestene.

Det vil se ut som serviettbretting laget med mesterhånd, men vil du vite en hemmelighet? Det er veldig enkelt!

5. Forloverens tale

Som forlover til enten brud eller brudgom er det mange forventninger til deg opp mot O Store Bryllup – hvor det hele kuliminerer i en tale! Vi har snakket med forloverekspertene våre – Tonje Reusch Tandstad og Anniken Reusch Pettersen. Her gir de sine beste tips til hvordan du som forlover lager en tale som sitter som et skudd og samtidig passer inn i ethvert bryllup.

6. Årshoroskop for 2023

Stemte ditt horoskop for 2023?

7. Pakkeleken er en hysterisk morsom aktivitet i et bryllup

Trodde dere at pakkeleken bare er for bursdager? Da må dere tro om igjen! Denne leken kommer ofte med latterkrampegaranti.

8. 167 populære sanger til vielsen, inn- og utmarsj og bryllupsfesten

Lurer dere på hva slags sanger til kirken dere skal ha? For det er ikke slik at dere må velge det alle andre velger. Her deler to eksperter sine beste tips til både brudepar som ønsker noe tradisjonelt, men også til de som har lyst til å tenke litt utenfor boksen.

9. Vurderer du å leie brudekjole?

Vil du spare penger på brudekjolen? Det kan du, og det er enkelt; du kan leie brudekjolen. Og ja, den du leier tilpasses til deg med skreddersøm, leveres ferdig renset og de renser for deg etter ditt bruk – alt inkludert i prisen.

Her forteller to eksperter om hvordan det fungerer å leie brudekjole via dem, og hva det koster.

10. Slik endrer dere navn

Endre navn? Slik gjør du det + 16 ekstra ting du må huske på!

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: