Vi vil høre om ditt bryllup!

vis frem ditt bryllup
vis frem ditt bryllup

Ingenting inspirerer så mye som andres bryllup – og derfor vil vi gjerne høre hvordan deres bryllup gikk av stabelen. Med andre ord har du muligheten til å få bryllupet ditt på «trykk» her på dittbryllup.test – og med det spre inspirasjon og glede til andre bruder.

Tekst: Redaksjonen Foto: Ditt Bryllup 2021 og Bruno Emmanuelle /Unsplash

Kommende bruder savner realistiske og Skandinaviske bryllup å bli inspirert av. Har du selv stått brud og kunne tenke deg å dele det med kommende bruder? Har du kanskje noen gode råd å dele og noen lekre bilder? Da vil vi høre fra deg!

Kanskje kjenner du noen som har arrangert et inspirerende bryllup – eller selv vært gjest i et bryllup du elsket? Tips dem om denne siden da vel, så kan flere få «ta del» i festen:)

Send oss en mail med emnefelt «Mitt bryllup» til dittbryllup(@)egmont.com – og du vil få noen spørsmål + bildeinformasjon fra oss.

Alle bryllup er interessante – fra budsjett til de som slo på stortromma, fra en liten bygd til det store utland. Vi vil høre fra DEG!

Gleder oss å til å høre fra deg!

Psst: Lyst på printutgaven av Ditt Bryllup? Kjøp den her!

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: