9 romantiske reisemål

Romantiske reisemål er viktig i parforholdet
Kommersielt innhold

Står dere midt oppe i bryllupsforberedelsene, og kjenner at det hadde vært godt med et romantisk avbrekk? Med lave skuldre og tid til å pleie kjærligheten, langt vekk fra kuldegrader og hverdagsstress? I samarbeid med Ving gir vi deg 9 romantiske reisemål, hvor dere med sikkerhet får senket tempoet og nytt hverandre i vakre omgivelser.

Tekst: Ditt Bryllup Content Studio Foto: Ving / Unsplash
Kommersielt innhold // I samarbeid med Ving

Er det en ting som er sikkert, er det at effekten av en romantisk getaway er skikkelig undervurdert. I bryllupsforberedelsene er det mange valg og beslutninger som må tas, og med usikkerhetene rundt korona oppå det hele – da er det lett å kjenne at alt bryllupsstresset tar på. Og så er det bryllupsreisen som skulle ha vært planlagt, hva skal dere gjøre og hvor skal dere dra?

Ved å ta et lite avbrekk fra hverdagen er det lettere å finne tilbake til motivasjon og inspirasjon, som kanskje var på topp da dere gikk i gang med det hele. Ikke bare kan effekten være god i etterkant, den kan også være det underveis. Planlegging av bryllupsreisen på en fortausrestaurant i Paris eller strand på Seychellene – det hørtes vel ikke feil ut?

I samarbeid med Ving har vi funnet frem til 9 romantiske reisemål, som vi kan garantere innehar noe som kan friste. Om dere så liker storbyliv eller strandluksus.

Paris er et romantisk reisemål

Storbyferie

Å kjenne det pulserende livet i en storby, det vekker gnisten i alle og enhver. Her finnes det masse fantastisk mat, flotte severdigheter og spennende shoppingmuligheter. Vi har plukket ut våre topp 4 romantiske storbyfavoritter i Europa, som bare er en liten flyreise unna.

Paris

Paris, kjærlighetens hovedstad. I denne byen kan dere observere moteriktige pariserne, vakker arkitektur og romantiske severdigheter, med en café au lait i den ene hånden og din kjære i den andre. Eiffeltårnet, Notre-Dame, Louvre, Triumfbuen, Moulin Rouge – det er bare å gjøre seg klare for sightseeing i kjærlighetens tegn.

Vi anbefaler å oppleve byens mest romantiske område Montmartre, og den romantiske attraksjonen kjærlighetsbroen Pont de I’Archevêche. Her kan dere henge fast en hengelås med deres initialer, for å låse deres evige kjærlighet

Barcelona

Hva med å reise til byen som har alt – Barcelona? Ikke bare bugner byen av muligheter, men også romantikk. Her kan dagene tilbringes blant historiske bygninger og tapasrestauranter, eller på bystranden Barceloneta for noen timer i solen. Casa Mila, Sagrada familia, Casa Battlo, Den katalanske musikkens palass – mange nye opplevelser venter.

Vi anbefaler å oppleve byens mest romantiske område Ciutat Vella, og den romantiske attraksjonen Montjuïcs historiske botaniske hage. Ta med noen av byens smakfulle spesialiteter, og nyt den fantastiske utsikten

Roma er et romantisk reisemål

Roma

Lite er mer romantisk enn en tur for to til Roma. I Roma kan dere traske rundt i de historiske gatene, nyte varmen og boltre dere i alle deilige smaksopplevelsene det italienske kjøkkenet har å by på. Colosseum, Spansketrappen, Vatikanet, Det sixtinske kapell, Palantinerhøyden – attraksjonene her rommer noe for enhver preferanse og århundre.

Vi anbefaler å oppleve byens mest romantiske område Trastevere, og den romantiske attraksjonen Trevifontenen. Her kan dere sammen kaste en lykkemynt i fontenen for lykke i forholdet

London

Kjærestetur til London er en klassiker, og det med god grunn. Her finner dere yrende handlegater, romantiske parker og verdenskjente attraksjoner, med noe innen alle interesser og prisklasser. Tower Bridge, London Eye, Buckingham Palace, Nasjonalgalleriet, Big Ben – fyll dagene deres med spennende og varierte opplevelser!

Vi anbefaler å oppleve byens mest romantiske område Nothing Hill, og den romantiske attraksjonen Hyde Park. Her kan dere ta et avbrekk fra byens høye puls, et perfekt sted for en romantisk piknik sammen

Ditt Bryllups favoritthotell i storbyen

Strandferie

For at en strandferie skal bli god, er det ikke egentlig så mye man trenger. Du kommer langt med en sandstrand, sol og azurblått hav. Likevel, om du ønsker å ta strandferien fra god til best, er det litt flere faktorer å tenke på. Reiseveien til de skjulte perlene, standard på hotell, kvaliteten på måltidene og avstand til stranden kan lett skape hodebry – men det trengs ikke om dere reiser med Ving!

Inne hos Ving kan dere krysse av på hvilke faktorer dere synes er viktige på strandferie, og få forslag som passer nettopp dere over hele verden. Vi har plukket ut våre topp 5 romantiske reisemål for strandferien.

Maldivene

Maldivene er favoritt blant romantiske reisemål, særlig på grunn av øyrikets fantastiske strender. Dette er et ferieparadis av de sjeldne i Det indiske hav, med kritthvite sandstrender og krystallklart vann. Om du så ønsker å ligge langstrakt i solen, rusle barbent i strandkanten eller snorkle i fargesprakende laguner – gjøres alt med lav puls og senkede skuldre.

Par på Maldivene, et av mange romantiske reisemål

Rhodos

Dersom du ønsker å bo tett på magien ved Hellas, er en romantisk reise til Rhodos perfekt for deg. Dette er stedet med flest soldager i det greske øyriket, nydelige naturstender og grønne omgivelser. Rhodos byr på det beste fra begge verdener – et sentrum med rikt uteliv og små landsbyer med rolig tempo, autentisk gresk mat og kultur. La deg forelske i Hellas og i din kjære, gjennom et opphold her.

Mallorca

En ferieøy som har alt? Mallorca er svaret! Herlige strender, flott natur, spennende shoppingmuligheter, livlig uteliv og et stort utvalg hoteller – her er det du som skaper din drømmeferie. Mallorca er romantisk uansett årstid, men for strandferien er det best mellom april og oktober. Da kan dere la dere forføre av varme middelhavsbølger og innholdsrike utflukter, i tillegg til hverandre.

Seychellene er et romantisk reisemål

Seychellene

Seychellene er kjent for å ha noen av verdens vakreste strender, og de kan du også oppleve gjennom Ving. Øygruppen består av mer enn 100 øyer, alle med det fellestrekket at naturen er vakker og uberørt. Her kan den romantiske reisen legges året rundt, da klimaet alltid er behagelig, og du kan enkelt kombinere flere øyer for å få med deg alt det beste Seychellene har å by på.

Mauritius

Om du prøver å forestille deg den perfekte strandferie, kan vi med sikkerhet si at Mauritius vil matche dette. Palmekledde sandstrender, krystallklart vann, vakre korallrev og god mat – høres ikke dette ut som den ultimate settingen for romantikk? I tillegg til avslapping byr Mauritius på mange aktiviteter, som dans, kajakkpadling, båtuflykt, snorkling og dykking.

Ditt Bryllups favoritthotell på stranda

Annonse
Hotell på Maldivene

Maldivene - Kuredu Island Resort & Spa

Ving Kjøp her
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: