Gaveliste hos Kitch’n | Slik får du akkurat det du ønsker deg

Gaveliste hos Kitchn
Kommersielt innhold

En velformet og gjennomtenk gaveliste er alltid det første stedet å starte når dine gjester skal kjøpe den ultimate bryllupsgaven. Ved å opprette en gaveliste hos Kitch'n vil du få akkurat det du ønsker deg, samtidig som du slipper lett unna stresset som følger med bytting av gaver.

Giftering, kjole, kleskode, gjesteliste, location og menyer - det er mange ting å tenke over når du planlegger bryllupet ditt.

Gaver er nok også en av dem - med det trenger ikke ta så mye av tiden din som du kanskje tror!

Det er nettopp derfor en gaveliste er så genialt!

Tekst: Next Content Studio Foto: Kitch'n
Kommersielt innhold // I samarbeid med Kitch'n

Lag gaveliste hos Kitch’n og få akkurat det du ønsker deg

Som gjest skal det ganske mye til å finne en enestående gave som ingen andre også har kjøpt til brudeparet. Ikke bare det, det er også spesielt vanskelig å handle for par med et øye for design, eller sin egen personlige smak generelt.

Så enten du leter etter den perfekte gaven til brudeparet eller vil opprette gavelisten til bryllupet ditt, har vi samlet noen av de beste tradisjonelle gaveideene som er klassiske, tidløse og elsket av mange!

Opprett gaveliste hos Kitch’n her

Den digitale bryllupslisten er enkel å opprette – og oppdatere. Men det viktigste? Dere gjør det enkelt for gjestene å velge. De får hjelp til å plukke ut gaver dere virkelig har lyst på. Samtidig risikerer dere ikke å få 13 stekepanner og 48 vaser. For når gaven er kjøpt, forsvinner den også fra listen.

— Kitch'n
Gaveliste til bryllup

Kjøkkenapparater- og redskaper som skaper den gode hjemmefølelsen

Nøkkelen til å ønske seg kjøkkenapparater i gave er å velge noe som kommer med en liten «wow-faktor.» Det kan være alt fra design til teknologi og kvalitet. 

Å motta en kjøkkenmaskin av høy kvalitet i bryllupsgave vil gjøre tilberedningen av måltider mye enklere. Ingenting er som et kjøkkenapparat som rører, pisker eller blander som magi! Eller hva med å skape den gode hjemmefølelsen med lukten av ristet brød på morgenkvisten?

Varmt, crispy brød og nytraktet kaffe i hånden… En bedre morgen skal man lete lenge etter!

Annonse

Kjøkkenmaskin fra Ankarsrum

Kitch'n Kjøp her

En mester på kjøkkenet

Synonymt med bryllupsregister er apparater av høy kvalitet som er absolutte mestere på kjøkkenet. De blir raskt en høydare i hjemmet, og spesielt om du og din kjære er glade i å kokkelere. En stilig stavmikseren fra SMEG eller et kokkesett av kniver i høyeste klasse passer perfekt til din gaveliste, gjør de ikke? 

Stort sett alt fra parets bryllupsregister er en flott bryllupsgave. De har etterspurt disse varene spesifikt, noe som betyr at det er noe de virkelig trenger eller vil ha (og vil sette 100% pris på).

— Kitch'n

Klassiske gryter | Gi kjøkkenet et elegant utseende

Ekteskapet er for alltid, og det samme er en god støpejernsgryte! Ved å føre opp en eller to gryter på din gaveliste sikrer du at gaven du mottar vil vare i mange år – og potensielt generasjoner – fremover.

Det ikoniske merket, Le Creuset er synonymt med luksus og stil. De er klassiske – og det av god grunn; de er like pene som de er holdbare, og med så mange tilgjengelige fargealternativer vil du garantert finne en som passer til din stil. 

Sabor grytene er kjent for sin kvalitet, holdbarhet og ytelse, og Vargen & Thor er like solide. De er alle ypperlige å motta i gave da de er ment for å gi kjøkkenet et elegant utseende. Her er det bare å velge de som passer deg best!

Glass og design | fra uformelle middagsselskap til stilige soaréer

Å ha riktig kjøkkenutstyr for å bli tatt «seriøs» på kjøkkenet er bare halvparten av ligningen; du trenger også de riktige glassene og serveringsfatene for å vise frem (og servere) dine kulinariske kreasjoner. Da er det perfekt å legge til noen stilige designelementer i din gaveliste.

Annonse

Rosa champagneglass fra Magnor

Kitch'n Kjøp her

Matlagingsapparater | Enkel og rask middag som vil imponere

Ingenting kan sammenligne seg med den saftige smaken som kommer fra en pizzaovn! Det beste med det hele? Det er enkelt å tilberede – og faktisk det nærmeste italiensk pizza man kommer i eget hjem. Kanskje du fantaserer du om din egen airfryer? Dette populære apparatet kan tilberede omtrent alt, fra sprø grønnsaker til bakt potet og grillet laks. En praktisk bryllupsgave på grunn av sin lille størrelse. 

Se flere av Kitch’n sine gaveideer til bryllupsregisteret ditt her.

Å ha de beste kjøkkenapparatene klar mens du lager mat vil bare gjøre livet ditt enklere (og mer yummy). Det er virkelig ingen enklere måte å liste dem opp sammen enn når du registrerer gavelisten til bryllupet ditt.

Slik fungerer gavelisten hos Kitch'n

  • Klikk på «Lag liste,» logg inn og legg inn bryllupsinformasjonen slik at dine gjester kan finne deg.
  • Legg til varer i din gaveliste ved å klikke på hjertet ved siden av varen, etterfulgt av «legg til i bryllupsliste.»
  • Er du fysisk i butikken kan du scanne varene du ønsker å legge til i din liste direkte med Kitch’n sin bryllupsliste-app,
  • Når gjestene dine kjøper gaver, oppdaterer gavelisten seg med en gang.
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: