Årshoroskop 2023 for Vekten: Hellet er med deg i finansielle saker

Vekten Horoskop Stjernetegn Getty

Årshoroskop 2023 for Vekten kort oppsummert:

Dette er et år som åpner for å styrke deg selv og dine verdier. Verdier kommer til deg, og du får mulighet til å vise hva du er god for og duger til. Dine kvaliteter blir lagt merke til og verdsatt.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Endelig deler Nina Skjemstad årshoroskop 2023 for Vekten

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har mer enn 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjon siden 2002.

Etter pandemien har det skjedd store endringer i Norge og i verden. Vi lever i en tid med store endringer både på det åndelige, økonomiske og teknologiske plan. Det skaper frykt og uforutsigbarhet. I 2023 er det sol- og månefor­mørkelser i området for åndelige og materielle verdier, ressurser og når det gjelder personlige målsettinger og i parforhold. Mange forhold sliter i økonomisk krevende perioder. Jupiter beveger seg gjennom Værens tegn og inspirerer til å satse på innovasjon, selvutvikling og personlig fremgang. Dens ferd gjennom Tyrens tegn fra mai og ut året retter fokuset mot felles åndelige og materielle verdier og hvordan man kan tiltrekke seg verdier og forvalte det man har. Saturns tegnskifte fra Vannmannens til Fiskenes tegn øker engasjementet i miljøvern, bærekraft, natur og vær. Det øker interessen for å sette grenser overfor åndelige aspekter som virker manipulerende og utnyttende. Pluto er det største og mest markante skiftet i år. Den beveger seg fra Steinbuk­kens til Vannmannens tegn og setter virkelig fart i Vannmannens tidsalder. Et større innblikk i makt og avmakt i storsamfunnet er tema. Utvikling og forskning rundt energi og miljø til jordas beste bringes på banen, og vi ser konturene av noe som får en større vekst i årene frem mot 2025. Altså går vi en spennende tid i møte.

— Nina Skjemstad

Årshoroskop for Vekten

Generelt

Dette er et spennende år for Vektens tegn. Betydningsfulle skifter på flere plan er aktuelt. Jupiters posisjon åpner for møter med spennende personligheter som bidrar til vekst og utvikling. Det kan i neste omgang føre til ny jobb og økte inntekter. Saturns tegnskifte indikerer forpliktelse og mer ansvar. Du virker mer disiplinert, målrettet, dedikert og konsentrert både privat og profe­sjonelt. Plutos tegnskifte inspirerer til å være mer kreativ og engasjert i det du gjør. Dine prestasjoner kan få betydning for andre nå. Barn og barnebarn har også stor betydning, og din rolle i den forbindelse forsterkes.

Helse

Saturns tegnskifte øker interessen for å ta ansvar for helse og daglige rutiner. Du har større sjanse for å oppnå dine mål, fordi du tar dine oppgaver mer seriøst enn ellers. Ønsker du å redusere vekten, eller å spise sunnere, er det enklere å gjennomføre fordi du automatisk strammer inn tøylene. Så lenge du har en plan, er det enklere å gjennomføre den. Ønsker du å gjøre mer fysisk aktivitet, må du forplikte deg. Jo mer øvelse, jo enklere å fortsette det du driver med. En ny vane etableres i løpet av 21 dager.

Privat og kjærlighet

Jupiters posisjon frem til 17. mai øker muligheten til å treffe den rette. Du er åpen for kjærligheten, og Jupiter forsterker alt som skjer i parforhold og relasjoner generelt. Det gjør dette til en spennende og berikende periode. I tiden fra 18. mai og resten av året øker engasjementet i felles verdier, økonomi og felles investeringer. Forlovelse, bryllup og svangerskap er aktuelt for noen. Du søker det ekte, ærlige og hengivne forhold nå.

Lidenskap

Vekten er et lufttegn, og det gir en tendens til å tenke mye. Det kan føre til distanse mellom deg og din utkårede. Din forestillingsevne er ekstra sterk. Det indikerer at om du fore­stiller deg det verste scenario, er det det som vil utvikle seg. Om du forestiller deg det beste scenario, er det det som utvikler seg. Tiden er inne for å ta initiativ og se for seg det du virkelig ønsker av en lidenskapelig aften. Dine sanser er velutviklet og søker ryddige og vakre omgivelser. Gode dufter, harmonisk musikk, en kjærlig stemning med mye nærhet skaper rom for lidenskap.

Økonomi

Jupiter eskalerer alt den kommer i kontakt med. Fra 18. mai ankommer den området for inntekter, investeringer, arbeidsgiver og åpner for mulighet til å øke inntektene og personlige verdier. For noen kan det føre til investering i bolig og andre større eiendeler. Å motta gaver eller arv er også aktuelt. Muligheten til å bruke flere sider av deg selv forsterkes. Din finansplanet Plutos tegnskifte øker fokuset rundt din kreative selvutfoldelse. Måneformørkelsen i mai belyser verdier og oppgaver du er klar for å gi slipp på. Solformørk­elsen i oktober åpner for en ny fase.

Intelligent

Vekten er et ledende lufttegn som forbindes med fred, harmoni og balanse. Vekter trives med skjønnhet, sjarm, og de har en magnetisk utstråling. De har et bredt overblikk og evnen til å være diplomatisk. Vekter kan være konfliktsky og trives best med å bidra til å skape balanse. De er sosiale, intelligente, rasjonelle og har sterk rettferdighetssans.

Nina Skjemstad

Les også:

  • Ukeshoroskop for inneværende uke… les mer her
  • Hvilke stjernetegn som passer best sammen, og hvorfor… les mer her
  • Hvert stjernetegn sine kvaliteter og personlighetstrekk som ektefelle… les mer her
  • Hvilken type brud du blir basert på ditt stjernetegn… les mer her
  • Hva bryllupsdatoen din kan fortelle deg om bryllupet… les mer her
  • Dette kan astrologi fortelle deg om bryllupsdagen og fremtiden… les mer her
  • Forlovelsesring som passer ditt stjernetegn… les mer her
  • Hvilken brudestyling som passer ditt stjernetegn… les mer her
  • Stil og tema til bryllupet som passer deg best… les mer her
  • Stjernetegn og konflikter: Slik håndterer dere uro basert på astrologi… les mer her
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: