Lesernes Bryllup: Drømmen om Italia med Tine Andrea og Marius

Årets «cover couple», moteprofil Tine Andrea og mannen Marius, giftet seg i romantiske omgivelser på vingården Castelvecchi i Toscana i sommer. Vi har fått høre hele den romantiske historien og vi deler en liten smakebit med deg!

Tekst: Hanna Roen Olsen Foto: Creative Couple Studio
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

– Ekteskap for oss betyr å respektere hverandre, kommunisere og gi hverandre plass til å utvikles, forteller Tine Andrea og Marius.

Bli med på innsiden av moteprofilens bryllup i Italia. På coveret av årets Ditt Bryllup-magasin stråler ekteparet Tine Andrea og Marius. Vi er så heldig og har fått høre hele bryllupshistorien deres og vi vil dele en liten smakebit med deg. Du kan lese resten av intervjuet i årets magasin som kan kjøpes i din nærmeste matbutikk/bladkiosk eller på bladkiosken.no nå.

Drømmen om Italia med Tine Andrea og Marius

Hvordan møttes dere?

Vi møttes på en date på en liten nabolagsbar som heter Perla på Grünerløkka. Begge to var egentlig foreberedt på et par drinker, men etter ti timer sammen skjønte vi at dette var annerledes.

Hvordan var frieriet?

Etter to måneder med en valp i hus, kom Marius opp med ideen om å dra på en liten “staycation”. Han booket oss inn på The Thief i Oslo, med deilig spa og middag. Frieriet kom veldig overraskende på, og da jeg kom ut av dusjen med dott på hodet, morgenkåpe og uten sminke, satt han på kne. Før jeg dusjet hadde jeg satt på radioen, så da han fridde var det med Backstreet Boys på full guffe i bakgrunnen. Han hadde visst fått et tips fra min mor om at han måtte fri når jeg minst ventet det – og det gjorde han.

Se på denne vakre kjolen! I Ditt Bryllup-magasinet 2023 kan du lese mer om alle antrekkene fra bryllupshelgen deres og hvordan hun fant den perfekte kjolen.

Fortell litt om selve bryllupshelgen?

Våre familier ankom den vakre vingården Castelvecchi i Toscana på torsdagen, før alle gjestene kom på fredagen. Da hadde vi planlagt vinsmaking og kjøkkensjefen lagde nydelig mat til oss. På fredagen ankom alle gjestene og det var tid for pool-party.

På kvelden duket vi opp til italiensk aften med rød-rutete duker, sitroner, ferske krydderplanter og hjemmelaget steinovnspizza. For å inkludere alle i bryllupet, ville vi at også gjestene skulle gå i hvitt denne kvelden. Ikke bare for å feire kjærligheten til Marius og meg, men også kjærligheten vi alle har for hverandre.

Vil du fortelle litt om selve vielsen?

Vielsen ble holdt i hagen med utsikt over romantiske Toscana. I bakgrunnen ble det spilt piano og cello. Det ble en veldig følelsesladet seremoni, men akkurat som vi hadde sett for oss. Vi valgte å ha “Over the rainbow” av Judy Garland som vår vielsessang, og når musikerne begynte å spille den, da slapp alt av nervøsitet og det ble en deilig ro over det hele.

Les mer om drømmedagen til Tine Andrea og Marius i Ditt Bryllup-magasinet 2023. Her deler de også sine aller beste tips til kommende brudepar!

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: