29 sommerlige maxikjoler til bryllup

Maxikjoler til bryllup
Artikkelen inneholder annonselenker

Er du like begeistret for maxikjoler som oss? Vi har plukket ut 29 sommerlige favoritter som passer perfekt til bryllupsgjesten (og brudepikene)!

Tekst: Hanna Roen Olsen Foto: Unsplash og produsentene

Ja, vi har kjolefeber i Ditt Bryllup!

Akkurat som våre lesere er vi også på jakt etter kjoler til bryllup i sommer. Vi leter og leter og selvfølgelig vil vi dele det vi finner med dere underveis. Maxikjoler skaper den ekstra «pyntede» looken og det er ikke så ofte man får anledning til å bruke disse lange og ekstravagante kjolene til hverdags.

Tendensene på de lange kjolene denne sesongen er åpen rygg, små puffermer, cut-out, ballongermer og volanger. Maxikjoler kan både være ensfargede og ha blomsterprint eller annen print, men i år er det spesielt to sterke farger som skiller seg ut, og det er rosa og grønt. Det vi liker ekstra godt med disse maxikjolene er at det finnes noe for en hver smak. Ønsker du korte eller lange ermer, åpen rygg eller utringning, figurnær eller løs – we got you. 

Vi vil stråle i bryllup eksakt som journalisten Charlotte Collins i en fargerik og flagrende kjole med balllongermer! Under finner du våre fargerike favoritt-maxikjoler.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

11 fargerike maxikjoler

Maxikjoler med farger og print er det perfekte alternativet til bryllup. Her kan man også velge å style med noe tilbehør som er litt mer rolig – eller, hvis du elsker farger, style farger med farger (!). Vi har plukket ut et utvalg fra blant annet Adoore, Love Lolita, Rotate, By Malina og Whitestory.

Maxikjoler til bryllup

Kjole med ballongermer og split

Adoore Kjøp her
Annonse
blomstrete kjoler

Maxikjole med blomsterprint

Bubbleroom Kjøp her

10 ensfargede maxikjoler til bryllup

Ved at kjolen man velger er ensfarget gjør at man kan leke seg litt ekstra med tilbehøret. Det finnes så mye tilbehør akkurat nå og vi vil style de ensfargede kjolene gjerne med noe glitter og høye sko som espadrillos eller pumps som gjør litt ut av seg.

Tendensene på disse kjolene er cut-out, lange ermer og flere har løs passform.

Annonse
Maxikjoler til bryllup

Maxikjole med volanger

By Malina Kjøp her

Franske Gabrielle Caunesil Pozzoli inspirerer i sin grønne satengkjole med spagettistropper. Hvor fin er ikke denne i sommerbryllup til en glitrende clutch og et par pumps?

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Maxikjoler til bryllup

Maxikjole med cut-out

You & I Kjøp her
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: